gynekologicky problem? alebo nie?

Príspevok v téme: gynekologicky problem? alebo nie?
ColpeoFox

bojim sa ze niesom tam dole v poriadku... neviem ako to popisat, dost debilne sa to pise.. pride mi, ze mam vonkajsie pysky také zvráskavané akoby a sivšie, nie také ružové ako pleť... a jeden z vnútorných pyskov mi vytrča a tiež je taký zvráskavenejší a tmavší.. :(( uy som raz bola u gynekologa ale kvoli niecomu inemu tak neviem keby to bolo nieco extra zle tak by si to vsimol alebo nie?? prosim poradte mi

jajkafr

ColpeoFox
ak si to mala také stále tak to je asi v poriadku, ale ak to je zmenené, že predtým to bolo iné ako teraz tak by si s tým mala zájsť k lekárovi... ak ti pri vyšetrení nič nepovedal tak je asi všetko ok... neviem nie som lekárka, nevidím to, na diagnostiku sú lekári, cez fórum ti v takom prípade nikto nepomôže

blbost89

omg nic ti neje ja mam take iste pysky...kazda ma ine...jedna krajsie druha menej krajsie...ale tak neje to az take strasne ...podla mna to je normalne...

ColpeoFox

mám 17 rokov...
nevšimla som si zmenu, ono si nepamätám, že by to bolo iné.. ja som sa vždy pre to bála, či nie som chorá alebo tak :( jedna strana sa mi zdá doružova ale tá druhá, čo tak vyčnieva rozhodne nie je, je oveľa tmavšia...
niekedy mávam svrbenie alebo tak, ale keď už to mám tak dlho bude to mať niečo spoločné s tým??
bola som u gynekológa kvôli strate menštruácie spôsobenou úbytkom váhy... bolo to po dlhšom čase čo som sa nemohla holiť, tak teraz neviem či si to trebárs nevšimol, keď som mala mierne chlpy tam... veľmi sa teraz bojím či nie som chorá :( a už to nevyriešim ked je to tak dlho..

xyxyz

a zmenena pigmentacia neznamena nic..je to nieco ako keby sa ti to tam dole zodralo..jednak holenim, jednak toaletak...a je to uplne normalna vec...ved si pozrite obrazky na nete ked mi neverite

a nie je pravda ze je to tam dole ako ina cast koze na tele...to je teda velky rozdiel

xyxyz

ale tato tema bola o farbe pyskov...nie o tom ci ma ine sprievodne priznaky nejakej choroby...ani chlapsky penis nie je krasne ruzovucky a co???a ked hovori ze bola u doktora a nic jej nepovedal, tak aky ma problem?

jajkafr

ColpeoFox
koľko máš rokov? skús zájsť ku gynekológovi a upozorni ho na to... farba veľkých a malých pyskov má byť ružová tak ako zvyšok pleti... ak je zmenená pigmentácia a predtým to tam nebolo tak sa môže jednať o nejakú poruchu... máš aj svrbenie, pálenie, výtok?
xyxyz
v niektorých prípadoch sledovania ide možno o hypochondriu ale v niektorých prípadoch je lepšie ísť 10x a zbytočne pretože sa môže stať že pôjde raz a neskoro... ak môžem vravieť za seba, šla som ku gynekologičke so svrbením a pálením zo spodu a odišla som s vážnou diagnózou, ktorá sa prejavuje zmenou vzhľadu vonkajšieho genitálu a mám šťastie, že sa to zistilo vo včasnom štádiu...

xyxyz

ako neviem ci si cakala ze pysky su krasne hladke a krasne ruzovucke....to je taky ideal ktory ma tak asi kazda 10zena...nic ine ti neostava len sa s tym zmierit