uzliny

ivca1

JA AKO MALE DIETA SOM MALA STALE ZVACSENE UZLINY BOLO TO NA PRAVEJ STRANE NA KRKU A MALA SOM TAM ASI 4 VELKE UZLINY AJ SOM S TYM MAVALA PROBLEMI A BOLELO MA TO NESKOR MOHLO TO BYT AJ Z NEJAKYCH ZAPALOV ALE KYM SOM BOLA MALA AZ DO TAKEHO 15 TEHO ROKU SOM MALA STALE ZDURENE UZLINY NESKOR SOM AJ STRAVU TROSKA ZMENILA A NEVIEM CI TAM AJ NIECO V TOMTO ZAPOSOBILO ALE OD OBDOBIA AKO SOM ZMENILA AJ STRAVU NEMAM PROBLEMI Z UZLINAMI TOTIZ KED SOM BOLA MENSIA MALA SOM PROBLEMI Z VAHOU A BOLA SOM DOST PRI SEBE . ALE KED MAVAM BOLESTI HLAVY NIEKEDY SA MI TO TROSKA VRATI A AJ POD BRADOU SA MI ZVACSI UZLINA TAK NEVIEM CI TO JE V DOSLEDKU ZAPALU

ethel

uzliny sa zväčšujú pri nejakom zápalovom procese v organizme.Zväčša zmiznú po prekonaní choroby.Vieras-tebe by som odporučila dať zobrať tvojmu synovi krv na krvný obraz,proste požiadaj pediatra aby urobil poriadny rozbor krvi!

vieras

Moj syn- 13 rocny ma tiez vela zvacsennych uzlin, ma to prakticky odvtedy, ako prekonal velmi infektovane ovcie kiahne asi pred 3 1/2 rokom. Ma to za usami v oblasti krcnej chrbtice v zadnej casti hlavy, aj na tele v oblasti panvovej pri zahyboch dolnych koncatin. Boli sme u pediatra a ten nam povedal, ze to je normalne, ale ja sa s tym neviem akosi vyrovnat. Co robit, kde s nim ist?

angela

ahoj, moj syn ma sice uz 6 rokov, ale ked bol malicky tiez som mu casto nahmatavala uzlinky a tiez som sa bala. Ale lekar mi povedal tiez ze u malych deti je to normalne a deti to mavaju velmi casto a s tym rastu. Tak som sa casom prestala s tym zaoberat. Takze to sama obcas sleduj, ale urcite to nic nebude, neboj.