Ja sa nechapem a nechapem ani ju.

Príspevok v téme: Ja sa nechapem a nechapem ani ju.
Tetracyklín

Zdravím.Ako každý človek mám problém vo vzťahu.Mám ročný vzťah,ktorý je krásny až na pár okolností ,ktoré ma nútia rozmýšľať o mojej "normalite." Ako väčšina z vás teraz tuší,áno , ide o neveru. Ja som svoje dievča nikdy nepodviedol,som k nej úprimný, a uprimne vravím,mňa ani pohľad na iné a príťažlivé dievča nevzrušuje,mám iba ju v hlave, v srdci a všade inde. Ale....
Prvý krát ma podviedla s jej bývalim,na chate, povedala mi to sama,hneď potom bolo jej to ľúto plakala,že bola opitá.Odpustil som jej. Nadruhý deň,som sa vykecal jej kamoške,ona to zistila a nahnevala sa na mna,neskutočne a koniec koncov ešte som sa ja tesne po tom všetkom doprosoval. Fajn,prešlo pár mesiacov kde sinusoidne myslela na bývalého a kedy nemyslela. Prišla dalšia chata,zasa... Teraz som bol hrubší,necekla ani slovko,znášala moj hnev z pokorou ale nakoniec som jej zasa odpustil a časom sa to dalo dokopy. Prišli letné prázdniny,boli sme spolu,takmer vkuse nemyslela som na neho a myslel som si ,že všetko sa pominulo. Ale kdeže. Nedávno bola na chate,sice nepodviedla ma,ale ako povedala,kecali ako priatelia.Na druhý deň mi cely preplakala na ramena,že zasa na neho myslí,že nechápe ako može byť taká priateľka a že potrebuje pauzu.Pauzu hlavne nato aby si to s ním vyriešila a ja zasa ako debil,jej to tolerujem,a stojím prinej aj ked by som asi mal rezignovať. Ja viem,že ma miluje,sama vraví,citujem:,, viem,že si pre mňa to najlepšie,viem,že som nikdy nikoho tak nemilovala,viem,že chcem mať s tebou dom,deti,psa,spolocný život." Lenže,prečo sa takto potom správa? Chápem ,že je mladá,chce si užívať život a predstava,že odomňa by už žiadného iného chalana nemala je preňu hrozna ale tak potom,kde speje tento vzťah? čo mám robiť? nechať ju keĎ viem,že ma miluje a že chce so mnou prežiť život a aj ja s ňou? alebo ju proste necháť,lebo ak človek niekoho miluje tak mu nehovorí,ako sa nemože vonku zabávať,že je mladá.Aj ja som mladý a nevešsam jej také kokotiny na nos a vôbec,nepovažujem za podstatné ako ona vraví zbierať skusenosti. Čo mam s ňou robiť? poradte mi,fakt neviem. Občas mam pocit,že sa správam ako úplna naivka,ale ja viem,že neklame,a to čo hovorí je pravda.

lenkea

jedna moja znama takto vedome manipuluje so vsetkymi chlapmi v jej okoli. ked ma chut sulozit mimo vztahu, jednoducho vyvola hadku, na jeden den sa rozide a potom necha chlapa, nech sa plazi a doprosuje sa a este sa na tom naramne bavi.
takze takato je casto realita.

Ťaviatko

"První nevěra odpuštěna, druhá též, na třetí ti povídám, klidně si lásko za ní běž."
Súhlasím s tým, čo je tu už napísané, má ťa len ako zadné dvierka, možno naozaj chce toho svojho bývalého. To je už tak, že keď povádza žena, vždy do toho zapletie srdce. Len a využíva a chlácholí ťa takými kecami, že ťa ľúbi, že ti hovorí pravdu a potom sa rozplače.
Ty si presne to, čo potrebujú takí ľudia s krivým charakterom ako ona, aby mali istotu. Mal by si to s ňou sknčiť, ako sa hovorí, urobiť bolestivý chirurgický rez.
Chápem, ostane potom rana na duši, a bude plač a prosby, ale to sa spraví. Držím palce, prípadne daj vedieť, ako to dopadlo:)

dasdqqq

Oser ma prvykrat, hamba na teba. Oser ma druhykrat, hamba na mna. Boze moj si jej zachrana paka, jej druhe dvierka ak to nevyjde s byvalym, ak ta tak miluje nech ti to DOKAZE nie povie. Tu pauzu chce aby bola slobodna,podjebavala ta a potom sa vratit ku tebe, lebo si jej. Zeny, myslia si,ze ked sa rozplacu tak sa vsetko vyriesi...posli ju do riti,kym este mas kusok sebaucty a mozgu v celistvosti.

xyxyz

a este jedna vec...ja poznam viac takychto bab...tiez by si povedal ze svojim chlapom hovoria pravdu, ale nehovoria...never vsetkemu co ti povie aj ked to hovori presvedcivo...uvedom si jednu vec..keby ta naozaj milovala nikdy by ta nepodviedla..nikdy...

nezabudka_a

Priprav sa na to, ze kazdý logicky zmyslajuci clovek Ti tu bude radit, ze to mas s nou skoncit.To napadne asi kazdeho, nevera je nieco, co nastrbi a pokazi vztah. ja osobne si myslim, ze ak sa to uz raz stalo, dovera padla, rozbila sa na kusky a uz to nepojde zlepit spat. No LASKA sa vymyka logickemu zmyslaniu, je to nieco, co je riadene citmi a to nedokazeme ovladat. Je tazke, velmi tazke prestat niekoho lubit. Podla mna si dobry chlap(ec) ked si dokazal odpustit, skutocne ju lubis, spravil by si pre nu cokolvek, no ona, je presne z tych, ktorí si nevedia vazit to, co maju. Poradim ti asi len tolko, ze ak to nechas tak, budes sa nadalej trapit a zozierat. Porozpravaj sa s nou, dajte si tu tzv. pauzu nech pride na to, co vlastne chce.este by ma zaujimalo, kolko mate rokov obidvaja

xyxyz

chlapce ty si aky naivny

ako mozes verit ze ta miluje??si uz zves tie ruzove okuliare a najdi si niekoho normalneho

bibi123

ak by Ta milovala, tak Ta v zivote nepodvedie, nebude Ti hovorit pravdu(ze mysli na niekoho ineho), aby Ta nezranila, nepojde nikdy na ziadnu chatu a uz vobec nie na taku, kde chodi aj byvaly. Na Tvojom mieste by som sa zachovala ako muz a kopla ju do riti tak, ze by sa zastavila az v Turecku. Maj hrdost, sudnost, nemiluje Ta, len si robi z Teba blbecka a Ty si to nechas a preto v zivote neziskas jej uctu a ani si Ta v zivote nebude vazit, ked jej dovolis spravat sa k Tebe, ako ku handre... je to ku*va a taketo zeny to maju v sebe, takze ked nechces byt do konca zivota parohac, utekaj od nej co najrychlejsie.. na svete je vela dobrych bab, ktore sa vedia pre muza aj rozkrajat, najdi si taku a bud stastny...

Filipka15

Skonci to s nou!!!Radim ti ja,co som roky zila vo vztahu,kde ja som milovala a on podvadzal. Nevedie to nikam, budes sa stale len trapit! A pritom si zasluzis niekoho,kto ta bude milovat, vazit si ta a tuzit len po tebe...

Pyrana206

preboha naco s nou stracas cas, mne keby sa dakto vyrevúval na rameno že chce niekoho ineho naspat tak uz by som s tym clovekom ani neprehovorila,,, keby ta lubila tak by jej vooobec nevadilo ze "nikdy ineho chalana mat nebude" ako si pisal, mozno sa len este neciti na taky vaznejsi vztah