Ahojte..
niekedy v marci som spoznal jedno super dievča .. odvtedy už ubehlo dosť času a sme skvelí kamaráti ..
Lenže u mňa tam bola od začiatku tá taká iskra hm ako to opísať ..
Proste sa mi páčila už od začiatku ako sme sa spoznali ..
Teraz prešiel polrok od toho, a ja sa len trápim ..
Zamiloval som sa do nej, ale jej to je jedno.
Je to vždy také ?
Milujem ju .. chodíme spolu von, na hocijaké akcie .. na koncerty .. a ona to vie. Povedal som jej aké sú moje city ..
ale ona mi na to nič nepovedala .. bola len smutná a potom mi vytkla, že sa už nechce na túto tému nikdy baviť .. teraz neviem čo mám robiť.
Dá sa dáko zabudnúť? .. alebo niečo preto urobiť aby to čo ku nej cítim zmizlo??? pretože ona to vie už dva mesiace a nič .. :'( ..
stalo sa mi to prvý krát že som sa takto zaľúbil a dievčaťu to je jedno.
Spýtal som sa jej na to viac krát .. no ona mi nevie povedať "NIE" ani "ÁNO" ...
len vždy mi povie že sa o tom nechce rozprávať ..
a ja tíško trpím .. pomáham jej vo všetkom, som pri nej keď je smutná, utešujem ju ..
Lenže mám pocit že aj napriek všetkému ma berie /len/ ako kamaráta a nikdy ma ani inak brať nebude .. :'(
Ľúbim ju .. tak prečo ju nemôžem mať?
Ciciak,
preco?, lebo v zivote nie vzdy dostaneme to, po com tuzime
no ked si napísal 16 a 15 tak som skoro padol ... to ste ešte deti obidvaja ;)
ak k tebe teraz nič necíti, neznamená to, že nebude cítiť nikdy. Niekedy príde láska aj neskôr. Nevzdávaj sa. Ak chceš v živote získať niečo cenné, treba za to zabojovať. skús urobiť niečo vtipné, na čom sa spolu zasmejete a potom ju pobozkaj. Mne by sa to náhodou páčilo. A uvidíš.
Pozri na to reálne: Podľa všetkého ona záujem nemá a ty trpíš ako kôň. Keď sa s ňou prestaneš stretávať, pár týždňov sa budeš cítiť pod psa, ale potom to čas dá do poriadku.
Mám 16 a už som mal dievča boli sme spolu rok. Ona má 15 a ešte nikdy nemala chlapca ..
Asi máte pravdu, že o mňa nemá záujem..
Keby ho mala tak by mi to dala najavo..
Len teraz neviem čo mám robiť :-( ..
To čo ku nej cítim je strašne silné, a ak sa budeme naďalej stretávať asi skončím v blázinci :-( ..
Nedokážem s ňou však nadobro skoncovať..
Podľa mňa záujem nemá. Keby mala, tak by ti to už dávno povedala. A že ti nedala najavo jasné "NIE" neznamená, že tam sú nejaké šance.. Možno ti to len nedokázala povedať, bolo jej to lúto. Ale človek nikdy nevie, nikdy nehovor nikdy...Ale radšej na ňu netlač, nepýtaj sa jej zase, či ano alebo nie. Môže jej to začať liezť na nervy. Buď s ňou zostať kamarát, alebo sa jej začni vyhýbať, aby si zabudol, aj keď viem, že to bolí...
Ty si jej zadné dvierka. Nič k tebe necíti, ale nechce ťa raniť, pretože by ťa stratila. Ona ťa nemiluje, ona ťa akceptuje. Ak chceš lásku, hľadaj ju u inej. s touto vzťah nebude.
tiez sa mi to stalo. nechcela som to dotycnemu povedat narovinu, je blbe ak ti niekto vyzna city a ty proste necitis to iste. ja som to tiez nechcela povedat narovinu, proste som nechcela nikoho ranit, ani urazit, ale to bolo uz davno :) dostanes sa z toho neboj. casom, ale dostanes :)
Mal som podobnú skúsenosť, nakoniec som viac menej prerušil s dotyčnou kontakt, pretože som sa iba trápil. Nakoniec som o "zlú" skúsenosť bohatší a o 7kg ľahší :-)
Mohla by som sa ťa opýtať koľko máš rokov ???