Začiatok schizofrenie?

Príspevok v téme: Začiatok schizofrenie?
daavid444

neviete preco posledny tyzden mozno aj dlhsie sa mi v hlave stale premavaju miesta kde som bol stare aj nove niektore aj 20x za den... mam zvysene asociacie vecer neustale snivam aj ked si sny nepametam ale viem ze snivam skoro v kuse zobudim sa zas sa pokusim zaspat a hned sa mi v tom momente nieco sniva...mavam uzkosti a strach stale co to môze byt moze to byt zaciatok tej schizofrenie?

House01

Začni normálnu životosprávu a poriadne cvičiť to ti vyčistí hlavu. Neotravuj si mozog z niečím o čo vlastne nemáš záujem.
Pozri ja nepozerám horory nikdy lebo nechcem strácať čas úvahami o "samare v studni" a. i. psychoidnýmy výplodmi Hollywoodu...
A ku psychologičke si môžeš ist akurát tak po tabletky čo z nich budeš zelenina :D, čo čakáš, že ta bude upokojovať ? rovno ti dá nejakú dobrotu injekčne alebo ti predpíše niečo čo odporúčajú farmaká.... dobrú chuť

Daaavid444

kolko mas mesacny plat??? neviem ... ale citim sa dost naprd...nevie mci to vsetko spôsobilo to vsugerovanie...alebo fakt mam nato nabeh

gambua

tak potom si len vsugeruvavas to co si teda precital, asi sa ti to zdalo zaujimave, a potom sa ti vsetko zda akokeby si mal tie priznaky, a to je len domyslanie. takze schiza to nebude,ale k tej psychologicke bez

Daavid444

sak idem psychologicke tak uvidim co to bude... ak to bude zaciatok schizy tak ked sa lieci v skorej faze tak sa da lahsie vyliecit ako neskôr ale tak moje problemy zacali po precitani schizy co to je atd

gambua

pendulum, ,,človek ktorý ňou trpí sa nedíva na seba kriticky. To znamená že si myslí že všetko je v najlepšom poriadku a žiadnu zmenu svojho správania nepociťuje.,,
tak je to vzdy? a ked si clovek dajme tomu ciastocne uvedomuje ze vselico nie je v poriadku, ale hovori si aj sprava tak ako keby bolo vsetko v poriadku, a vobec si nerobi hlava kvoli nicomu? tak to je co?

daavid444

sak uz idem coskoro ... a pri zaspavani mi dost vadi tok myslienok proste jak taky myslienkovy trysk setky myslienky su seliak nadviazane seliak sa prepletaju ked cchem mysliet len ja tak to dokazem len na chvilu...to je iba pri zaspavani inak mam normalne myslenie len tie take spomienky a seliake miesta no uvidim co mi povie dufam ze sa dovtedy kym tam pojdem nezblaznim

pendulum

Dosť nepravdepodobné...hlavným znakom schizofrénie, podľa ktorého sa odlišuje od iných psychických porúch je to, že človek ktorý ňou trpí sa nedíva na seba kriticky. To znamená že si myslí že všetko je v najlepšom poriadku a žiadnu zmenu svojho správania nepociťuje.
V každom prípade ale zajdi za psychológom, môže to byť aj nejaké iné ochorenie ktoré ti bude zbytočne komplikovať život.