uz asi posledne dva mesiace pocitujem strasnu unavu. nevydrzim byt tak dlho hore ako som zvykla, zvknem chodit spavat o 21:00 a cez vykendy ked nie je skola tak spavam aj do 12 ked idem spat o tom istom case. mam 17 a bola som nedavno aj chora (dva tyzdne pn), ale som sa uz aj vyliecila. iba by som spala, hlava ma strasne boli ale k doktorke uz nemozem ist lebo mam vela vymeskanych hodin v skole. ibalginom sa uz dopovat tiez nechcem, a spat stale nemozem. mam asi aj mensie problemy so sustredenim, ale to je mozno len nezazivnym pobytom v skole. co mam teda robit?
Strasna unava
a stitnu zlazu mas v poriadku? nejake vysetrenia podrobne si skus dat urobit
Na rano si daj mix grapefruitovej+pomarancovej+limetkovej+citonovej stavy cerstvo vystavenej cca 2,5 dcl potom je dobre okolo 14:00 si dat mlieko s ovsenymi vlockami najlepsie s prichutov kde mas cukor .Na veceru banan po jedle posypat skoricou .Tyzden uzivat na vylepsenie imunity odporucam zinok a vitam C
lekári? banda lenivá je to!!!robiť to nebudú ani za svet! Serú na nás pacientov, na naše problémy, keby sme im dávali do vrecák prachy, tak by nám skákali okolo riti, alebo bez úplatkov, ani hovno!
bibisa, veľa lekarov - dovolim si tvrdiť, že vačšina ma realne zdravotny stav pacienta na haku a keby mohli, tak všetkym na unavu predpišu antidepresiva nech su rychlo odbaveni .. iniciativu treba treba :)
H2O
bola som na ultrazvuku stitnej a uplne som odpadla ze tym lekarom to je dost jedno.lekarka povedala ze ju nemam zvacsenu a ze si mysli ze to neni nutne liecit ale ze uvidim u endokrinologa...k nemu idem 18 a ak mi nenasadi nic tak tam spravim bordel :D
Napriek tvrdeniu lekarov atb a probiotika sa mozu brat v ten isty den ale hodne od seba casove vzdialene. Napr ked beries atb o siestej vecer, tesne pred spankom mozes zobrat dobre silne probiotika s jablkom a do rana sa rozmnozia natolko, ze potlacia v crevach parazitne kultury. Samozrejme po atb sa znova znicia, ale na noc sa daju znova obnovit.
Pod silnymi porobiotikami myslim ale take, ktore maju desiatky miloard kultur, napr ako Swanson Ultimate probiotics, ktory ma 66 miliard na kapsulu, este lepsie v pripade, ze beries atb je zobrat na noc 2 kapsule tychto probiotik z hladiska toho, ze plne osadene creva maju okolo 1000 miliard probiotik a to veru z nejakeho acidofilneho mlieka a joghurtu nedosiahnes ani za dlhe tyzdne, nieto pocas jednej noci.
bibisa, ak mysliš hodnotu TSH, to by vysveľovalo tvoju unavu .. veď lekar ti povie :)
H2O
no ked sme pri tej stitnej akurat idem na vysetrenie lebo mi zistili vacsie hodnoty a teda 8.480..tak nejak
bibisa ja tiez tak, ked rano vstanem o 7mej nejako ten den prezijem, ale som uplne hotova vecer :))) ale ja chodim neskoro spavat, ono to moze mat viac pricin, niekedy sa nezisti nic, mozes mat prolaps mitralnej chlopne, to ekg neodhali, premonozene plesne v organizme, menej zeleza, nedoliecene infekcie, ci depresiu a ked lekari nioc nezistia tresnu diagnozu chronicky unavovy syndrom a je to