Mám 21 rokov no stále som panna. Nikdy som nemala sex. A teraz sa strašne obávam 1 sexu. Je to normálne?
21 a stále panna
skor ta to bude boliet menej ako viac
dolezite je ale aby si sa uvolnila a co naviac vzrusila ked budes mysliet na to ako to bude boliet tak to boliet urcite bude
myslim ze je dobre neist z 0 na 100 hrajkaj sa s partnerom spoznavajte jeden druheho aby si si na to zvykla a vedela sa lepsie uvolnit
dlha predohra je tiez fajn vec ;-)
sweater
Ďakuejm Ti. Ono ja priateľa mám, a viem že to je ten pravavý na to. Ale mám strah predsa mám 21 rokov a že či ma to nebude bolieť viac ako iné, ktoré o to prišli v 17 rokoch.
jaaj tibike ty si take prasa ze to obdoby nema, som zvedavy ci si takito uchyl aj v skutocnosti (odsudzujem ta aj vdaka prispevkom z inych tem). nemas sa coho bat wertina, prvy krat to bude urcite take kostrbate, ale to je na tom to zlate, aj dotycnemu chalanovi to urcite pride zlate, a nwm aky si typ dievcata, tak mozno bude tato rada zbytocna, ale nemaj ten prvy sex s hocikym, len preto ze uz sa ti to zda vek na to zrely, bude to urcite neporovnatelne krajsie ked budete mat s tym chalanom citovy vztah, tot vse co chcem dodat :-)