Mám 21 rokov no stále som panna. Nikdy som nemala sex. A teraz sa strašne obávam 1 sexu. Je to normálne?
21 a stále panna
ďakujem za názory.
everka
Ja si myslím tiež že ešte potrebujem čas. Priateľ to už chce, ale ja som si v tomto neni istá či to chcem, pretože to zatial nejako nepotrebujem. A preto sa akosi nemôžem ani odhodlať k tomu. To je asi najväčší problém, a viem že sa nebudem vedieť dokátať uvolniť, pretože budem mať s toho komplexy.
wertyna - ja som na tom presne tak isto ako ty , a mam tiez 21, hm ale co som si tu precitala niektore prispevky tak myslim si ze nejako to uz zvladneme no nie? a neskor sa nad tym budeme len smiat ze sme sa tak bali :)a poviem ti ja som aj rada ze to tak je , lebo chcem o to prist s clovekom ktoreho milujem a mam teraz priatela ktoreho velmi milujem tak vedela by som si to s nim predstavit len este trosku potrebujem cas a uvidime , pride to samo :)
wertyna
Klobúk dole pred tebou že máš 21 a si ešte panna. Hlavne v dnešnom svete , kde sexujú už 13 ročné je to obdivuhodné...
Moja hlavne hlavu hore. S partnerom sa poriadne spolu pohrajte, kvalitná predohra je dôležitý základ a uvidíš že to bude úžasné. to či ťa to bude bolieť je individuálne (mňa to nebolo vôbec), ale ak aj náhodou, určite to nie je bolesť ktorá by sa nedala zniesť či pretrpieť a to čo nasleduje potom zahojí všetky rany ... Všetko je raz prvý krát, ale ver mi, ak máš šikovného partnera aj na svoje ,,poprvé,, budeš spomínať s úsmevom na tvári...
Tak teda veľa odvahy, málo bolesti, a príjemné sexuálne harašenie :)
Wertyna,
u Teba je asi najvacsi preblem to, ze mas komplex z toho, ze mas "uz 21" a este si panna, dievca zlate, prave naopak, mala by si byt na to hrda a bat sa nemas coho, mna to prvykrat napriklad vobec nebolelo a ak to aj boli, ver, ze to stoji za to, miliardy zien to maju za sebou a su tu, nezomreli, takze hlavu hore, postarajte sa o kvalitnu predohru, aby si sa uplne uvolnila a hlavne ziadne strachy, bude to nadherne, uvidis
je to normalne, ked si vezmete ze v dnesnej dobe pomaly to robia uz 13 rocni, tak potom starsi jasne ze maju komplexy z toho....
nie nie je to normalne...boze zeny coho sa tak bojite???co si myslite aka to je bolest?ako porod???
preboha aby jedna zena nevydrzala chvilu slabu bolest tak ja uz neviem...ste posrate z nicoho..
neviem ci chcete byt zaujimave alebo co..
Holky. Mám podobný problém ako wertyna. Tiež som panna ale mám o rok menej, čiže 20. A mám aj chalana. Ale iné som chcela. Tiež sa veľmi bojím prvého sexu. My s partnerom sme nemali ani peting nič. Pretože nechcem. Mám obrovský strach. A dokonca možno to vyznie dosť blbo, ale tam dole som nikdy nemala ani tanpon. Používam vložky, pretože sa ho bojím ako panna zaviesť. Je to normálne?
tak sa snim 2 mesiace len tak hrajkaj a spoznavajte sa ...
druha moznost je ze zatnes zuby a ....
myslim ze ta prva stoji aspon za vyskusanie
niekto
Ďakujem, Len sa obávam že bude to veľký problém sa uvolniť. Ja to asi ani nedokážem. Neviem je to všetko také divné. Predsa 21 rokov a ešte nič, myslela som si že to bude brutal boleť, počula som to už viac krát.