Som mimo zo zadanej holky

Príspevok v téme: Som mimo zo zadanej holky
Johny Bravo

stala sa mi také vec a potrebujem poradiť ... v prváku na výške som poznal jednu holku ktorá sa mi neskutočne páčila, ale mal som holku tak som to neriešil ... po čase sme sa rozišli a ked som tú novú slečnu oslovil tak som zistil že má priateľa ... dnes už som vo 4. ročníku a zhodou okolností som sa presťahoval na izbu na intrákoch hneď vedľa nej ... dnes som ju stretol .. v živote sa mi nestalo že by sa mi nejaká holka tak neuveritelne páčila ... neviem čo mám robiť ... som z nej úplne mimo stačí ked ju vidím ... zaujíma ma ženský názor, ako mám túto vec riešiť

lienocka2808

ja si myslim, ze zadana je ona a ona by mala vediet co moze a co nemoze robit. Johny bravo by mal vyuzit svoju sancu. To sa ma akoze kazdej baby pytat ci je zadana alebo co?? Ved ked je niekto stastne zadany ten druhy sa moze snazit kolko chce. Tak johny to skus a ked ta odpali tak vies, ze je vo vztahu stastna a neries dalej. ale skus to

Johny Bravo

cup-cup a jojkaaaa: ja toho chalana nepoznám, býva úplne niekde mimo a vôbec ma nezaujíma ... keby ta holka bola len tak ktokoľvek tak by som do toho nešiel, ale myslím že aj ja mám právo byť šťastný a ak to má byť s ňou tak kľudne do tej kapusty vleziem

Johny Bravo

trina: že je zadaná som sa dozvedel od nej minulý rok keď som ju pozval von
...
dala mi telefón ale potom z nej vypadlo že má chalana ... tak som to neriešil ako píšete a snažil som sa na ňu zabudnúť ... ale teraz keď som ju zase stretol tak proste flashback a som tam kde som bol ... mám 24 a zažil som už všeličo, ale nikdy som nebol do nikoho tak pobláznený ... preto sa mi veľmi nepáčia také názory že čakať a čakať ... podľa mňa treba konať, ale skôr ma zaujíma či si myslíte že to má šancu na úspech??

lulu22

Johny, tak poviem ti, že ti rozumiem.. veľmi dobre.. bo neviem ako sa mi to stalo, ale som v poslednej dobe mimo z jedného chalana, čo pracuje u nás na firme.. ale je zadaný :/ a chodí s holkou tiež z našej firmy..:/ takže toto nebudem ani skúšať..ale to silné.. my sa poznáme už cca 7rokov..ale to som ja ešte bola mladunká..on je o 7r starší..
veď počkaj, možno sa ona s ním rozíde:) ale asi bude dobré to nechať tak..keď je zadaná..