Som mimo zo zadanej holky

Príspevok v téme: Som mimo zo zadanej holky
Johny Bravo

stala sa mi také vec a potrebujem poradiť ... v prváku na výške som poznal jednu holku ktorá sa mi neskutočne páčila, ale mal som holku tak som to neriešil ... po čase sme sa rozišli a ked som tú novú slečnu oslovil tak som zistil že má priateľa ... dnes už som vo 4. ročníku a zhodou okolností som sa presťahoval na izbu na intrákoch hneď vedľa nej ... dnes som ju stretol .. v živote sa mi nestalo že by sa mi nejaká holka tak neuveritelne páčila ... neviem čo mám robiť ... som z nej úplne mimo stačí ked ju vidím ... zaujíma ma ženský názor, ako mám túto vec riešiť

nathália09

je to hlúpe zvádzať zadanú slečnu.
Mne sa to nepáči.
Cashia,tebe by sa to páčilo,keby tvojho frajera zvádzala nejaká sexica,a chcela by ho za každú cenu???

slecna333

určite nič nerob...ak je zadaná, môžeš jej spôsobiť veľké trápenie...ak sa ozve sama, je to iné...ty nič nerieš, určite si už všimla, že si z nej mimo...ak doteraz nič nespravila, ľúbi svojho partnera a ty s tým nič nenarobíš...

Deee

ty to na nu mozes skusit, ale podla mna ak by kvoli tebe opustila partnera, casom by si zacal uvazovat nad tym, ci nahodou opat kvoli niekomu inemu neopusti teba...za seba si zaroven myslim, ze by si za partnerku viac ocenil zenu, ktora by ti zostala verna aj keby ju otvorene balil niekto iny...jednoducho si myslim, ze kym je zadana neskusaj to na nu pretoze skor ci neskor by sa to vratilo v zlom...

nathália09

no je zadaná,takže ruky preč.
Čo myslíš,že iné dievčatá už nie sú??
A ak by ste sa aj dali dokopy,tak čo ak ti to iste urobí ona,alebo zas ty....

Johny Bravo

nezaklopal .. je víkend a každý je doma, teraz ma čaká ťažký týždeň v tom zmysle, že v pondelok mám pracovný pohovor a v utorok narodky a nejaká ta party .. tam sa dúfam vyjasní aj ako som na tom s tou druhou slečnou čo som spomínal pár riadkov nižšie a podľa toho sa rozhodnem ... či zaklopem alebo nie ... určite vás všetkých ako môj fanklub budem informovať ;)

petrapetra

...necitam tu ostatne prispevky..len tak narychlo poviem svoj nazor... chod do toho...co ak je to ta prava??? to ju nechas inemu?? ved aj tak to bude na nej, ci sa nakoniec rozhodne alebo nie,..., ty si slobodny, nic zle nerobis... asi tak...ved vydata nie je a nevies ci je stastna momentalne... za pokus to urcite stoji...