ahojte..
začala by som tým,že mám veľmi dobrú kamošku, len sa výdame fakt málo, ale sme v podstate kazdy den na skype. Nejaké posledné dva roky mám pocit, že si dosť vymýšla. Bolo také obdobie, kedy ževraj trpela PPP. Potom zase jej zomrel frajer a to takými okolnostiami,že dovi. Proste ona si robí zo života hotové hororové scenáre. Jednu dobu jej zase zomierali kamaráti. NO mne sa fakt nezdá,že by jej zomierali stále. Jedného ževraj zaškrtili a druhý spáchal samovraždu.. A proste už ma to nebaví počúvať. Lebo stále mi vyplakáva a hrá sa na veľku hrdinku a hovorí mi, ako každého vždy zachránila. Neviem čo si o nej mám myslieť. Proste nikdy takáto nebola, je možné že jej začalo šibať ? Ona je inak strašne super baba, veľmi mi pomáha vo všetkom aj sa s nou dá normálne pokecať,ale fakt na tieto rozprávky nemám uši. Teraz mi zase plače,že je psychicky na tom veľmi zle. Ze ju znásilnuju nejaký cudzí chlapi, ktorých nepozná,že ju bijú.. Pri tom nemá žiadne modriny. Stále ma vyhodené všelijaké odveci statusy a vlastne neviem čo si mám o tom mysliet. Prednedávnom jej zase mali zomrieť rodičia a pod. Preboha, ved....je normálna ? NO nechce sa mi veriť, že toto všetko sa jej stáva stále. Navyše ked mi zase hovorila,že bola v nemocnici že ju chceli zabiť sestričky nožom. A takéto. Neviem čo mám robiť. Navrhla som jej psychiatričku aj psychologičku, ževraj k nim chodí....podotým povedala mi,že nie so sebou :D čo si o tom myslíte ?
už naozaj psycho ?
ak to je pravda, tak najskor paranoidna schizofrenia, alebo ta psychoza s potrebou zaujat za kazdu cenu - historiánska porucha osobnosti
www.zdravie.sk
To nevyzerá na pubertu, skôr naozaj na nejakú psychickú chorobu...
pubertálne správanie už asi nie. Má už po 20ke. A rodičia ? Neviem..Podľa nej im je zase niečo..neviem no.
s tou zlomenou rukou - teraz to zas naopak vyzera ze mas bujnu fantaziu ty
no môže to byť pubertálne správanie, potreba zaujať, alebo aj niečo vážne - pre psychiatra...rodičia o tom vedia?
Raz si naschvál sama zlomila vonku ruku.zamotala si ju do reťaze od biku a začala hučať na celú ulicu že jej ju zlomil nejaký chlap čo akurat vtedy išiel okolo a sa pri nej zastavil,že to čo robí.
Chudak chalan. Lutujem ho doteraz. Asi jej fakt preskočilo...
no vlastne aj ostatné baby sa s nou kvoli tomu prestali baviť. Zo začiatku ju ľutovali a potom už prestali, lebo videli že jej nejak hrabe. Proste ona aj ked niečo nebola pravda presviedčala ostatných,že to tak je a dobre vedela,že klame.
Vždy to bolo také slušné dievčatko. Teraz sa dokopy s nikým nebaví a ked už s niekym, tak iba cez net.
Je asi chorobná klamárka. alebo fakt fičí na niečom. :-/ Neviem či mi má byť ľúto, že takto skončila alebo ju odsunúť.
Keď mi klame stále...neviem či by prestala.
možno si z teba robí len haluze, kokos ale to s tými sestričkami sa jej teda povedlo sa musí uznať :D
no mozno tam chodi s tou druhou osobou, ktoru nosi v hlave...alebo fici o 108 na niecom halucinogennom...