S týmto HAJZLOM (prepáčte za výraz ale je to tak) som sa zoznámila na jednom veľmi známom chate. Asi po 2 mesiacoch písania sme sa stretli. Pracuje v BA, a domov na východ chodí každé 3 týzdne. Dlho som premýšlala o stretnutí, kedže nie som taký ten typ no nakoniec som pristala, pretoze sme si velmi dobre rozumeli. Boli to sice len rozhovoy cez telefon ale citila som, ze sa s tym clovekom chcem stretnut. Bol v pohode, presne taky pekny ako na profilovke, bolo fajn. Boli sme na diskoteke a rano ked ma prviezol padol aj bozk, potom dalsi a dalsi..Ozyval sa mi aj nadalej. Zacal mi tvrdit, ako sa do mna zamiloval, ze ma ma rad a chcel by to vyskusat. Tak odisiel zase do prace. Boli dni, kedy sa mi ani len neozval, neprezvonil, nanepisal a ked som chcela vysvetlenie, tak ma odbil tym ze co ja si myslim, je tam strasne vela prace atd..tak fajn. pochopila som to. Mal ist len na 3 tyzdne..po 3 tyzdnoch mi oznamil, ze ostava este tyzden dlhsie, pretoze potrebuje lepsiu vyplat. ze vraj "ide zima, potrebuje zimne pneumatiky..." ok..zase som to pochopila..Po tyzdni v piatok, ked sme sa po mesiaci mali konecne vidiet sa mi HAJZEL zase neozval cely den, a vecer mi napisal spravu, ze "prepac, dnes uz nepridem, som unaveny po ceste a nechce sa mi"Ved v pohode, chudacik cesta bola unavna. Prisla sobota, zase cely den nic, v nedelu okolo 13:00 ma prezvonil. Ziadne vysvetlenie. Vrelo to vo mne. V nedelu vecer som vypila dva pohare cerveneho a pisem mu ja.A vieto co mi HAJZEL na to odpovedal? "su dusicky, rodinu som dlho nevidel, v utorok idem prec potrebujem si este nieco povybavovat,tesim sa na teba" Tak super, tesila som sa ze ho v pondelok konecne uvidim..a hadajte moji mily co sa stalo? HAJZEL si nedal tu namahu prist ani v pondelok, ziadne vysvetlenie, mobil ani len nepípol!!! Dnes je utorok, predpokladam, ze uz sedi spokojne v aute a je na ceste do BLAVY. Zazila som uz cokolvek, no toto je vrchol!! Nechapem, ako moze byt niekto taky egoista a klamar. A viete čo je na tom najhoršie? že ma to trápi a neviem ci stale mam na hlave tie ruzove okuliare, ale chcem HAJZLA aj napriek vsetkemu vidiet! zeny ,muzi poradte, co robit???
Muži? Hajzli! ved si prečítajte..
ak muz miluje zenu nikdy si nebude vymyslat vyhovorky aby ju nemusel vidiet ale naopak!sam by sa ti ozval.teraz to neber osobne,to bolo vseobecne!.kasli na neho.a mimochodm, ja som sa zoznamila s mojim priatelom na pokeci a teraz sme uz 4.rok:-) a kamoska tiez a uz su zobrati:-)takze niekedy to vyjde:-).
mňa akurát tak pobavilo slovo "hajzel" toľkokrát tu skloňované...to je tak, tieto "pokecové" vzťahy...kto si od toho niečo viac sľubuje, je naivný...
jeidna rada: najdi si niekoho ineho a snad len mozes dufat, ze to nebude taky isty hajzel ako tento
Si trapna hysterka.
Milá marika, pre teba platí to iste, co pre lenku...pekny vecer
myslím,že lenka---- sa vyjadrila celkom presne,stručne,výstižne a pomerne slušne,takže nevidím dôvod bukukele0000 už radiť
chalan, ja viem nereagovat ale povedz, nevytoci ta to, taketo dristy? :D ale mas pravdu. je stare zname ze niektorí jedninci si chodia na fóra tohto typu liečiť svoje komplexy tým, že urážajú iných.
bukekela na taketo prispevky je lepsie nereagovat. lenka sa uz teraz citi lepsie, tak jej to dopraj :)))
milá lenka, je tu uz vyse 100 prispevkov, predpokladam, ze si si precitala len ten uplne prvy a na zaklade toho ma sudis,aka som hlupa naivna a neviem co vsetko. Skus si to poriadne precitat, dat si to do kopy a poradit pripadne vyjadrit sa ak mas k comu. Ja som pytala radu a nie vycitky. Ale ako som tu uz spoenula, to je presne problem vas primitivnych egoistov, ktorí si myslite ze ste "nad vecou", a vsetky problemy a v kazdej situacii sa spravate bezchybne.Ja stale tvrdim, ze mudrost nie je vzdelanost. Neide tu o to, ci chodim alebo nechodim na vysoku skolu. Myslim, ze clovek ma moze mat aj 100 titulov pred menom a za menom, no co sa tyka medziludskych vztahov a lasky nikdy si nebude vediet poradit. Su totiz tak strasne komplikovane. Necham ta v tom, ze si ty tu ta najmudrejsia a podlo si ma zhodila a nepriamo oznacila za vulgarnu stetku..jasne aj tak sa to da chapt..ale veci castokrat nie su take, ao sa na prvy pohlad zdaju. Prajem ti pekny vecer...
A najlepsie je, ze teraz sa budes citit ako silna hrdinka, ktora mu ukazala kde je sever. Chalan sa len pobavil, nakolko mu to tvoj intelekt dovolil, je rad ze sa ta zbavil, ma dalsi zarez do zbierky a prihodu o hlupej naivke.Nadpis tvojej diskusie hovori za vsetko - nechapem, ze mas 21 a chodis na vysoku. Na vysoku pomocnu?