neustale myslim na jedlo

Príspevok v téme: neustale myslim na jedlo
adusha

ahojte..vie,pomyslite si o mne zo som cuddna, ale mam taky problem a to ze stale kazdy den myslim na jedlo odkedy som schudla nejakych 5 kil (aj ked som nemusela,ale neboal som so sebou spokojna a teraz to lutujem).. rano sa zobudim idem sa naranajkovat a este som ani nedojedla a uz myslim na to co si dam na desiatu alebo na obed, kedy si to dam atd.. nedokazem mysliet uz pomaly na nic ine, iba na jedlo. nie som ten typ ze by som sa prejedala a kazdu chvilku nieco jedla ale jednoducho si to planujem vopred a strasne mi to vadi. Chcem mysliet na to na co pred tym! pred par dnami som si povedala ze uz staci ze musim mysliet ako kazdy clovek ale nedari sa mi to! :( dnes som ryzmyslala nad tym ze ake to bolo pred nejakym pol rokom, rozmyslala som nad tym co kedy zjem?! podla mna nie!! velmi ma to trapi, ale uz som na tom o trosku lepsie lebo este nedavno som v obchode pozerala na tuky a kalorie kazdej veci co som zobrala do kosika,no pred tym som este 5 minut uvazovala ci ju vobec mam zobrat,no teraz to uz velmi nerobim. Podla mna je moj komplex v tom ze ja sa toho jedla v podstate trochu bojim lebo nechcem pribrat naspet ale chcem zase jest,uvazovat a zit ako pred tym! prosim poradte mi co mam robit, som zufala! :( (P.S. bulimiou ani anorexiou som netrpela a ani netrpim)

zuzka1911

no pozor ! takto sa to asi zacinalo aj u mna. ja som musela aj tyzden dopredu vediet, ze sa ide do restiky, aby som si k tomu prisposobila jedalnicek na cely tyzden. chore !!! a potom postupne som bola od toho tak zavisla, ze ked som nieco zjedla, co som nemala naplanovane, prisli vycitky a vracanie atd., atd. takze ak sa ti da, rychlo sa este vzpamataj ! alebo najdi nejaku odbornu pomoc, nejaku kompetentnu osobu, s ktorou sa o tom porozpravas a podchyt to este v uplnych zaciatkoch. ja by som za to aj dusu dala vtedy pred asi 10timi rokmi. vela stastia !!! :-)

Futuristka2

adusha nechces mi napisat na mail?:)vidim ze to mame dost podobne vsetko okolo tohto problemu tak b ysme si mohli pisat sukromne ak teda chces
Pupu_ca@azet.sk

adusha

ja ta uplne chapem.. tiez som sa musela kazde rano vazit ale nedavno som schovala vyhu do skrine niekam na sami vrch,aby sa mi ju nechcelo vytahovat a odvazim sa maximalne 1x za tyzden lebo viem ze to nevydrzim dlhu dobu sa nevazit (tiez mam tych 46 rano a cez den to ide hore) a tiez nemam 18 a byvam s rodicmi nastasie mi do toho nekecaju,lebo som schudla z 50kg najskor na 43 (to mi nasi uz povedali ze by som mala pribrat)a vedela som to aj sama. Teraz ma este kontroluju ci jem (to som si prikazala aj sama ze musim normalne jest kedy mam chut ale neprejest sa). Jednoducho sme na tom rovnako :D tiez sa mi teraz paci ako vyzeram a chcem si to udrzat ale takisto chcem aby som sa dobre vyvinula (nechcem zostat s malimy prsiami). Len mam este jeden problem ze ked sa najem alebo len napijem tak sa mi okamzite nafukne brucho a potom ho mam cely den ako balon.. neviem ci to tak vnimam len ja ale nepaci sa mi to..

Futuristka2

adusha...ja mam sice "len" 165 a 46(ráno) večer to už je aj 47..ale tak rodina si o mne myslí, že mám anorexiu a ešte nemám 18 takže žijem doma a jednoducho mi bolo prikázané pribrat (este sa aj kazde rano musim vazit!!:((..)strasne ma to ubija pretoze teraz milujem svoje chude telo a necchem byt zase tucna!..a to jedlo to je so mnou uplne rovnake ja dokonca vecer chodim niekedy aj o 8 spat len aby uz bolo rano a mohla som si dat ranajky...

adusha

Futuristka2.. to pozam,tiez som stratila menzes ale 2 mesiace je to uz v pohode. Ja mam teraz 46kg a okolo 168cm. Nechapem sama seba co ma to vobec napadlo chudnut,ale bolo to v lete chcela som vyzerat co najlepsie a takto to dopadlo.. No mam taky pocit ze ja na to jedlo myslim hlavne ked som trochu hladna a uz by som mala nieco zjest (nepridem jednoducho do kuchyne a nevyberiem si prve co zbadam ale rozmyslam co si mam dat..) ked som doma tak je to este v pohode ale ked som niekde mimo domu tak ma to prenasleduje ze co si dam ked pridem domov.. ale pritom sa nikdy neprejem ani netrpim hladom ale proste na to myslim :-/

Futuristka2

:DPrepáč že sa smejem ale akoby som čítala o sebe...nedá sa toho zbaviť je to ako droga ja som schudla 12kg (teraz mám 47) a možno nábeh na anorexiu...problémy doma kvôli tomu aká som chudá a od zajtra začínam priberať na 50kg lebo nemám už ani menzes...a je to proste nevyhnutné- bojím sa toho ale nič iné mi neostáva..je to ťažké a neviem či sa to vôbec dá prekonať to neustále kontrolovanie jedla a samej seba