Objednala som si z jednej velmi znamej stranky, ale mam pocit, ze parfem menej vydrzi a celkovo vona je menej intenzivna.. je to mozne? su parfemy z kamennych parfumerii kvalitnejsie? alebo ako? mam zaruku, ze z internetuu kupim original?
dakujem za pomoc..
Ako je to naozaj s parfemami z internetu?
a aký? ma uvedene dole na skatulke edt, alebo edp? z parfums je urcite original
prave, ze som si objednala z parfums.sk , tak neviem,,,
ja tiez objednavam len z netu a mam len dobre skusenosti..uz inak parfemy kupovat nebudem...ked v kamennom obchode, tak len v duty free shopoch na letiskach
parfemy z kamnených obchodoch nie su kvalitnejsie, len su predrazenejsie, lebo maju naklady na prenajom miestnosti a predavacky, preto tie na internete su lacnejsie, oficialne stranky predavaju originaly, objednavala som z viacerých stranok a nikdy problem nebol
napis o aku stranku islo, ja objednavam z netu a vzdy mi prisiel original, treba si pozriet aj to ci si kupila edt, alebo edp, toaletna voda ma vydrz samozrejme slabsiu, vacsiu sa predava v 75ml - 100 ml baleniach
Podľa mňa záleží od stránky.. Ja som si raz objednala z dunaj.sk a bol to určite originál, teraz som si zobrala od jedného pána, čo má internetovú parfumériu tester a je to tiež originál, dokonca vydrží dlhšie ako normálny. Takže keď ho miniem, beriem zase tester a zase od neho. Prever si stránku, z ktorej objednávaš. Ak majú podozrivo nízke ceny, tak kašli na to.