cauko mam taky cudny problem,ale uz ma to zacina srat :) cistim si zuby 4krat denne staram sa o ustnu dutinu ale mam taky divny pocit v hrdle jak keby mi tam nieco hnilo :D ked som dychol na priatelku tak vravela že nieco cudne citit,ale že to nie je klasicky smrad,ale že je to cudne a to som mal vtedy aj zuvacku...trva to asi 3tyzdne a nvm co mam robit .....k doktorovy kvoli tomu sa trepat je mi trocha divne este si bude mysliet že som debil nejaky :D
divny zapach
No moze to byt aj tym ze mas zubny kaz alebo helikobaktera Ale toho helikobaktera skor
bibuqa pokial viem sa aids nemusi prejavit aj 10 rokov pricom sa hiv veselo rozsiruje dalej
ja som niekde citala ze ked mas aids tak ti plesnivie niekde v hrdle nieco a ze to smrdi
ale to bude asi nie tvoj pripad >D
Môže to byť pokazený zub alebo, ako už spomínala Nykita, niečo s vnútornými orgánmi. Žalúdok, atď ... Radšej choď lekárovi.
Mal by si ísť, pretože môžeš mať kĺudne niečo s pečeňou, alebo inými orgánmi. Choď tam, radšej byť za debila ako možno niečo zlé nechať plávať. Ja by som na tvojom mieste určite išla.