kolko kilo by som mohla schudnut keby nejem NIČ 10 dní? len pijem vodu a kavu? nemam s tym problem .. potrebujem dat dole 5-6kg
Kolko kilo by som mohla schudnut..
Diéta je úplne zbytočná... pretože pri každej sa dostaví časom jojo efekt.... odporúčam vydať viac energie ako prijať... upraviť jedalníček a začať chodiť cvičiť ... bud si zabehať alebo vypotiť sa na orbitracku.... a nie diétovať a nejesť...
najhorsie je robit telu sok a chudnut neodborne!
Zakladom chudnutia je jedlo, nejedenim si spomalis metabolizmus a neskor priberies aj zo vzduchu. Donutis telo robit si zasoby tuku, cize docielis opak. Nehovoriac o tom, ze nejest je chore. Radsej zajdi za diabetologom a sportuj.
skus mliecnu dietu..... za 10 dni dole 5 kg..... sice drastarna a nezdrava ale stale lepsie ako nejest nic.
predpokladám, že sa chystáš na vlastnú stužkovú a si si kúpila o číslo/dve menšie šaty a zistila si, že o dva týždne je stužková a ty ich nezapneš... alebo tak nejak..že? :))
tak možnože ty s tým nemáš problém, ale tvoj organizmus s tým bude mať sakra problém !
Ja som asi tri dni nejedla, potom som začala pomaličky jesť, schudla som 4kg, teraz jem normálne a ani gram hore =) Ale zase keď to trošku obmedzím tak to nejde ani dole =/ Ale 10 dní preboha?? Fakt radšej len obmedz sladkosti, vyprážané atď atď a pôjde to dolu ;)
uplne prestat jest na 10 dni?
spomali sa ti metabolizmus a potom ked po tych 10 dnoch zacnes jest,tak si telo bude ukladat zasoby,kebyze sa opät ocitlo v takejto situacii.Nemyslim si,ze je to dobry napad.Skus radsej zmenit stravovacie navyky a viac sa hybat
to robíš peknú hlúposť.Rozhodíš si oranizmus.Zmeň stravovacie návyky,trochu športu a kilá pojdu dole.Veď tých 5-6 kíl si tiež nenabrala za týždeň.
U mna tymto sposobom isli dolu 3kg a ked som potom zacala pomalicky a opatrne jest, pribrala som naspat 5kg. Neodporucam!