Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko kilo by som mohla schudnut..

Lussy86

Diéta je úplne zbytočná... pretože pri každej sa dostaví časom jojo efekt.... odporúčam vydať viac energie ako prijať... upraviť jedalníček a začať chodiť cvičiť ... bud si zabehať alebo vypotiť sa na orbitracku.... a nie diétovať a nejesť...

Inner

najhorsie je robit telu sok a chudnut neodborne!

Zakladom chudnutia je jedlo, nejedenim si spomalis metabolizmus a neskor priberies aj zo vzduchu. Donutis telo robit si zasoby tuku, cize docielis opak. Nehovoriac o tom, ze nejest je chore. Radsej zajdi za diabetologom a sportuj.

lioness_01

predpokladám, že sa chystáš na vlastnú stužkovú a si si kúpila o číslo/dve menšie šaty a zistila si, že o dva týždne je stužková a ty ich nezapneš... alebo tak nejak..že? :))

xyzz

Ja som asi tri dni nejedla, potom som začala pomaličky jesť, schudla som 4kg, teraz jem normálne a ani gram hore =) Ale zase keď to trošku obmedzím tak to nejde ani dole =/ Ale 10 dní preboha?? Fakt radšej len obmedz sladkosti, vyprážané atď atď a pôjde to dolu ;)

ghdania

uplne prestat jest na 10 dni?
spomali sa ti metabolizmus a potom ked po tych 10 dnoch zacnes jest,tak si telo bude ukladat zasoby,kebyze sa opät ocitlo v takejto situacii.Nemyslim si,ze je to dobry napad.Skus radsej zmenit stravovacie navyky a viac sa hybat

mate59

to robíš peknú hlúposť.Rozhodíš si oranizmus.Zmeň stravovacie návyky,trochu športu a kilá pojdu dole.Veď tých 5-6 kíl si tiež nenabrala za týždeň.

hxsf

U mna tymto sposobom isli dolu 3kg a ked som potom zacala pomalicky a opatrne jest, pribrala som naspat 5kg. Neodporucam!