kolko kilo by som mohla schudnut keby nejem NIČ 10 dní? len pijem vodu a kavu? nemam s tym problem .. potrebujem dat dole 5-6kg
Kolko kilo by som mohla schudnut..
Ak by mal niekto záujem, rada pomôžem s chudnutím
heli.vankova@gmail.com
raz som vydrzala tri tyzdne jest iba denne jeden suchar na tom platok syra koliesko cibule a koliesko uhorky a pila som sladenu mineralku to som este nevedela ze aj to je kaloricke schudla som za 24 dni - 11, 5 kg bolo to super super handry velkost 34 , no ale nechcela som nabrat naspat nabrala som vsetko a este aj viac neodporucam absolutne je to strasna hlupost budes z toho iba smutna ked uvidis ako to ide naspat a tie depky potom no fuj inak to bol spustac mojej asi anorexie takze prosim ta daj na rady inych
Z hladom nic nedosiahnes.Sice schudnes ale potom kila naberies naspet hovorim z vlastnej skusenosti.Mne pomohol emulips forte za 4 mesiace som schudla 15kg a to som jedla 5 krat za den a jedla som aj sladke.V pripade zaujmu ma kontaktujte na nikolka05@azet.sk.Dolozim aj realne foto pred a po,
Moja kamarátka mala nadváhu. Približne 10 kíl. Prestala jesť. Viac ako na 10 dní, nejedla normálne asi rok. A v lete vobec nič, len colu light a sporadicky nejaku hluposť alebo čokoládu. A schudla teda poriadne, viac než 10 kíl. Sú tomu už asi 3-4roky, stravuje sa už normálne(ale zdravo), no pribrala spať len 2-3 kilá, v podstate pribrala do normálu, nevyzerá ako smrť a veľmi jej to sekne.
kebyze nejes 10 dni nic, tak tak isto, neschudnes nic, vycerpas si glykogen zo svalov, ktory viaze vodu, tam pojdu dole prve kila, avsak medzitym sa spomali metabolizmus na najnizsiu moznu uroven, dalsi efekt bude, ze telo zacne konzumovat svoje vlastne svalove vlakna, ktore su energeticky narocne a telo si strazi tuk, lebo tuk nepotrebuje energiu na prevadzku. hadam som to zrozumitelne napisal. kludne mi napis email, ked potrebujes pomoct s odburavanim tuku
Viem viem, ale keby chcem chudnúť, tak asi dobrovolne budem hladovať, nakoľko sa mi to v minulosti osvedčilo.. Tým nechcem nikoho do ničoho nahovárať, toš len moja skúsenosť.
cup-cup, schudnúť v dôsledku stresu je iné ako schudnúť tým že niekto sa dobrovoľne mučí
Kedy už ženy pochopia že jedením NIČOHO nikdy neschudnú?!
Ja som takto (ne)jedla cca 3 mesiace +/- a schudla som 8 kilogramov. Už je tomu skoro rok a žiadne kilo som nepribrala, žiadny jojo efekt. Viem, že to nie je zdravé, ale prechádzala som zrovna ťažkou životnou etapou, takže preto... A vyzeram oveľa lepšie. Čiže všetko zlé, je na niečo dobré :)