psík zo zlomenou panvou

Príspevok v téme: psík zo zlomenou panvou
candy7

dobrý den chcela by som sa spýtat či niekto má skúsenosti s týmto.moj psík jack rassel neviem ako sa mu to stalo len som začula nejaký zvuk ako zjajkol bol na dvore aj s druhým psíkom ked som prišla k nemu bol celý od krvi tak som sa zlakla a bežali sme s ním na pohotovost tam zistil,že sa naniečo napichola roztrhol si šlachy a pritom si zlomil panvu to som sa dozvedela iba z rengenu majú ho operovat nejaké železá dávat don aby ho držala lebo vobec nemože stát na zadných nohách zatial užíva iba lieky od bolesti čo myslíte bude potom behat ako doteraz lebo lietal ako šarkan prosím kto má s tým skúsenosti napíšte dakujem

alchamilka

bibi123 : mne až srdce trhá keď tie bezcitné svine (inak sa to nedá povedať) týrajú zvieratká a už malé decká no kam tento svet speje?! ked malé decko 12ročné podpáli mačku

bibi123

candy7-bohuzial ako pises, psik nie je vec a preto na neho treba davat pozor vo dne v noci, aby sa mu podobne veci nestavali, vid. to, ze Vam uz jedneho psika zabilo auto... mne pred par rokmi dohryzol psa iny tulavy pes, ktory vyskocil z krovia(ja som ju mala na voditku, len to bolo to flexi voditko, takze kym som tych 20metrov dobehla, uz mala cele brucho dohryzene a pomliazdene), nastastie prezila... treba sa poucit a mat psa stale na ociach...
ak ho zoperuju, tak mu doprajte klud, zabrante pohybu, aby sa mu to naspat rychlo zrastlo... nasledky by nemali byt az tak vazne, mozno bude len trosku krivat, alebo bude mat krivsi chrbatik...

candy7

dakujem za potešenie moj psík bude mat jeden rok ,a lekár tiež sa nás spýtal či ho dáme utratit alebo operovat lebo keby sme ho nechali tak ,žeby sa muto mohlo zapálit a mohol by ochrnút,hoci bude stát vela tá operácia ale chceme to prenho urobit ved to nie je nejaká vec lebo hračka ,ked sa pokazí sa vyhodí máme ho radi.už sme prišli o psíka minulý rok prešlo ho auto bol to tiež rassel nedožil ani rok preto sa o tohoto bojíme

zuzkas

ahoj.mamininho psíka/fenku/ zrazilo auto a mala zlomenú panvu na 3 častiach.lekár povedal,že ju treba dať utratiť,lebo už nikdy nebude chodiť.mamina sa o ňu 3 týždne vo dne v noci starala a psík sa z toho dostal.akurát nemohla mať šteniatka,ale inak pekne behala!jej sa to stala keď mala asi 2 roky a dožila sa 14.takže ver tomu psíkovi,že sa z toho dostane!!!