Také, čo balia každého..váš názor

janekMY33

Ale to robia iba dievcata ktore si svoje ego masiruju nie ego chalanou im sa paci ked su obdivovane viacerimi chlapmi

AdamKrt

Myslim, ze clovek, ktory strieda partnerov je povrchny a neukojeny, neuspokojeny, nespokojny stale. Ma hlad po ukojeni, ale nemoze ho najst, preto vitazi kvantita nad kvalitou. Taky clovek nebude nikdy spokojny...

han.ka

to su take typy zien. Neviem, mozno su zakomplexovane a svoje komplexy si liecia tym, ze si dokazuju, ze mozu mat kazdeho...
Mala som taku spoluziacku na stredej. Zacala s tym v 14tich, vyspala sa s kazdym chlapom, ktory ju hoc len zviezol niekam autom. Teraz ma 30, dcerku, uz 6 rokov je rozvedena (brala si o 20r starsieho), partnerov strieda nadalej, aj ked nie uz tak casto, predsa len na nej vidiet "opotrebovanie" a "zub casu". Taká istá je aj jej mama a sestra a zostáva dufat, ze jej dcerka to po nej nezdedila...

cup-cup

Takéto baby ma absolútne netrápia, pokial mi nelezú do kapusty. Aj to sa mi už stalo... Ak im nevadí, čo si o nich ostatní pomyslia, tak to je ich problém. A čo z toho majú? Asi ich to baví... Tiež som za to, že človek sa môže zmeniť, ale aj nemusí. Nie vždy je to tak.

isabella

ja netusim co z toho maju... asi to iste co taky suknickar ked strieda baby, je to proste typ cloveka s ktorym sa neradno zapliest ak vztahy beries vazne

isabella

mna take baby nezaujimaju a vobec ich neriesim, ale jedno ti poviem, ak je to raz podstata jej existencie, tak sa nikdy nezmeni, jednu taku poznam, dokazala vydrzat vo vztahu skoro 6 rokov, ale nevydrzala viacej a zasa sa vratila na povodne chodnicky

AdamKrt

Aky je rozdiel medzi takou zenou a prostitutkou ? Jedine, ze prostitutka berie peniaze. Co zalezi na tom, ci sa zmeni ? To, aka bola, nezmeni...