Ahojte,
môj problém je niektorým možno trochu smiešny, je to fanatická posadnutosť Michaelom Jacksonom.Všetko začalo ked som bola ako malá na jeho koncerte. Mala som vtedy 5 rokov a odvtedy som ho milovala. Bol to pre mňa vzor, idol, človek, vďaka ktorému som ráno vstávala s úsmevom na tvári a zbožnovala som život. Milovala som ho. Neprešiel deň kedy by som si nezisťovala ako sa má, čo robí, či je v poriadku.. Žila som jeho smutný život spolu s ním a bolo to pre mňa krásne. Do dňa 25.6.2009. Vždy som bola dosť citlivá a často preháňam, ale v tento deň som psychicky zomrela s ním. Odkedy som sa tú strašnú správu dozvedela, môj život sa zrútil. Od vtedy nemôžem celú noc spať, zväčša ju preplačem,mávam strašné bolesti hlavy, z toho stresu sa mi robia vyrážky, som nesústredená, moje známky sa z výborných zmenili ledva na dobré a už sa mi takto ťažko žije. On bol premňa celý svet, ktorý náhle odišiel a ja som od vtedy ako vymenená... STRAŠNE MI CHÝBA. Najradšej by som išla za ním... Viete mi nejako poradiť? ako skúsiť žiť ´od znova´? Alebo sa o to aspoň pokúsiť a nedostať hysterický záchvat pri slove Michael? :'(
Michael forever?
Kamiluška to ako si to napísala ma totálne dostalo. L.O.V.E lives forever!
tak veru, tí dobrí odchádzajú predčasne. užil si tu toho dost. mozno ho cakalo nieco este horsie tak radsej isiel.
Beep : Sme na tom tak trochu podobne, ja tiež Michaela zbožňujem, proste je to môj vzor, človek, ktorý pre mňa znamená veľmi veľmi, veľmi veľa, hoci som ho nikdy nevidela osobne, ale jeho láska, ktorú cítim aj cez monitor mi to akoby vynahrádzala, ja ho nemilujem, len kvôli jeho pesničkám, videoklipom a úžasným tancom, ale hlavne, kvôli tomu, aký bol človek, pretože tak láskavý, dobrý a dobre prajný človek ako bol Mikey naozaj už nikdy NIKDY nebude.. A to, že Michael nežil pre teba ? Michael žil pre všetkých, pretože ty to isto poznáš \"I LOVE YOU ALL\" - on žil pre všetkých, pretože on cítil našu lásku a potreboval ju ! A chcel ju ! A on ju potrebuje aj naďalej, tak sa prosím nevzdávaj a poď ďalej, musíš, musíš to urobiť pre neho \" Pretože, on by naozaj nechcel, aby si bola smutná, aby si kvôli nemu trpela, skús žiť, žiť s svoj vlastný život ! Ale s myšlienkou na neho, na svojho idola.. Pretože životná láska, ktorú uchovávaš vo svojom srdci už od piatych rokov odtiaľ nikdy nevýjde.. Ja to viem, poznám zopár ľudí, ktorý majú radi Michaela od mala a teraz sú to dospelý ľudia a stále ho majú radi, ako človeka, ktorého poznajú nemálo celé roky.. A tak, by som len jedno chcela povedať, maj na mysli jedno - MICHAELOVO šťastie.. Ty to určite vieš, že trpel, veľmi trpel.. Nikdy nebol dokonale šťastný na tomto svete.. Tu nikdy nemal pokoj, celý život tu boli ľudia, ktorý mu chceli ublížiť.. Tak hore už nie sú.. Tam mu je zaiste lepšie, tam mu už nikdy nikto neublíži.. Tak prosím, netráp sa, ži s myšlienkou, že mu je konečne dobre a že sa na teba pozerá.. A chráni ťa... Jeho láska ako jeho pesničky a videoklipy budú žiť naveky..
mal charizmu abol to uzasny clovek......aj ked mnohymi nenavideny a zatracovany...co uz, zavist je vsade.....
co sa teba tyka, je to normalne, si pravdepodobne vo veku, ked tieto veci takto prezivas...ja som mala toto ked umrel Ayrton Senna. to som bola skoro na prasky vyse roka....zbierala som horuckovito vsetko s jeho podpbiznou, knihy, mama ciapku achcela som kupit aj tu prilbu co ma:-)))) slzy v ociach a tak...no a potom to preslo, vsetko raz prejde, bolest sa otupi a bude lepsie...teraz sa na tom smejem, ale mala som tazke obdobie......a bola som v neskorej puberte....len nemysli na somariny, snza sa zamestnat niecim, aby si na to myslela co najmenej...ver mi, ze to prejde ale chce to cas/...inak ti zavidim, ze si sa dostala na jeho koncert....ja som vzdy chcela a zial uz sa tam nedostanem,.....
hmm ale snad si naozaj necakala ze sa s nim stretnes. treba mat realne ocakavania. a su ovela lepsi zijuci aj nezijuci hudobnici, najdi si ine vzory.
si vo veku ked vsetko velmi prezivas, daj tomu cas a prenesies sa ponad to a za par rokov sa tomu len usmeješ.
Hm to je pekne povedané, ale nedá sa mi to zmeniť :// ..on bol pre mňa inšpirácia a na kolko sa snažím realizovať v hudobnej brandži tak môj najvačší sen bol stretnutie s ním. A týmto sa mi všetky sny zrútili :'(
Tak snad ten zachvat nedostanes lebo ja som tiez Michael :)
no v prvom rade by si sa mala zamysliet nad tym preco si na neho taka naviazana, urcite to bol zaujimavy clovek, ale zil svoj zivot a ty by si rovnako mala zit svoj...niektori ludia si zasluzia nas obdiv, ale daju sa vobec zdielat pocity s niekym koho nepozname? nemyslim si...vies ludia si radi veci alebo osoby idealizuju, ja osobne mam tiez rad idealizaciu, lebo niekedy pravda nie je dost dobra, niekedy si ludia zasluzia viac, ale vzdy by tam mala byt stipka reality. Ak si toho cloveka obdivovala, tak obdivuj dalej, nevidim jediny dovod preco by si mala prestat, ale nechapem preco by si mala prestat zit, on nezil pre teba, tak ty nezi prenho, na to si najdes inu osobu ;)