ahoj, myslite ze je mozne aby som z obchodnej akademie mohla prestupit na gymnazium? ale neviem ci je to v mojom pripade realne, monitor a 9ty rocnik som zvladla v pohode, ale predchadzajuce roky som bola lajdak preto sa prihodila aj ta 3.. lebo zistujem ze tymto smerom vobec ist nechcem, teraz sa ucim uz pravidelne a snazim sa mat dobre znamky, k tomu v nasej triede su totalni lajdaci, preto samozrejme za to, ze mam dobre znamky som sprt, ktory nic ine nerobi len sa uci doma..a uz mi to vadi a az mi je to trapne ze mam vzdy ako jedina 1 a ostatni 4..myslite ze to pojde? :( je to mozne aj teraz alebo len od 2. polroka?
Pojde to? (prestup na inu SS)
čo keby ste to riešili tak ze si vygooglite telefonne cislo na tu skolu kam chcete prestupit a zavolali tam?!!
spoluziacka prestupovala na zdravotnu skolu zo stavebnej... prisla o jeden ročník lebo chodila jeden rocnik stavebnu a potom od septembra na zdravotnu po roku... inak sa nedalo...
to by malo ísť bez problémov
HHH: ty si len pekne zostaň na zdravotnej, uč sa nemčinu a 2-tisícový zárobok ťa neminie. V Rakúsku.
to ze ta vtedy prijali nehra ziadnu rolu
Hej
HHH zo zdravotnej kam? na gympel?
A zo zdravotnej by to šlo?
je mozne prijat žiaka z sos obchodu a sluzieb na obchodnu akademiu do toho isteho rocnika na konci aprila v 2.polroku?