Chcem sa opytat asi pred tyzdnom som mala sex s kondomom ale pretrhol sa priatel sa spravil az ked bol von a stekalo to popri ale hned asi hodinu na to som uzila tu tabletnu proti otehotneniu do 72 hodin... mam nejake plnsie alebo vacsie prsia neviem ako to presne nazvat... a aj brusko mam trochu nafuknute...bojim sa hlavne preto lebo sa to vraj moze dostat dnu aj ked je to len pri... dakujem za odpoved
Som tehotna?
a menzes ti moze teraz meskat koli tej tablet to sa stava...
jooj moja neboj sa isto niesi...ja mne sa to stalo tiez a v poho..a inak ak sa aj spravil popri a nie dnu tak to je 100
% vylucene...to mas ako ked sa nespravi pri prerusovanej sulozi,otehotniet sa z toho neda...to ti povie kazdy lekar a aj na nete su o tom fora tak sa neboj:)
uzila som ju podla navodu...myslim ze je to tak
Postinor treba uzit tak, ze prvu tabletu do 72 hodin a druhu 12 hodin po prvej. Ucinna davka su dve tablety. Mima
lala: Nelakaj sa nic, po uziti postinoru moze menzes meskat aj 2 tyzdne. Tie tablety narusuju cyklus...
tak moc dakujem skusim sa upokojit a dufam ze to pride...tato tema sa moze uzavriet
Urcite nie si tehotna, brucho a prsia sa zacnu zvacsovat az ovela neskor... Ak si uzila tu tabletku tak to moze byt reakcia na to.
ja sa bojim toho ze som to mala dostat a stale nic
ahojte mam taku otazku...beriem antikoncepciu spala som s chlapcom dostala som menstruaciu pokracovala som v tabletkach ale ked som si zobrala 3tabletku v poradi tak o hodinu a pol mi prislo z jedla zle a zvracala som tak teraz neviem mozem otehotniet?prosim poradte mi.dakujem