JE AKUPUNKTURA SPOLAHLIVA??

ivonca

no a detaily ma zaujimaju na vsetkom mozno keby ma na vsetkom a hlavne na mojom zdravi nezaujimali detaily tak by som uz bola davno na voziku a po rozlicnych nezmyselnych operaciach na ktore ma posielali neznamena ze ak jenen povie je to aj pravda treba si prehodnotit vsetko ak ide o zdravie nie ze to je detail ci je taka ihla alebo taka ako to moze nekto povedat kto sa zaobera akupunkturou ????? tak to mozte do ludi aj vydli napchat a budu mat mozno ten isty efekt ked budu vycistene ci nie ved to je len detail

m janík

neviem ,prečo Ťa zaujímajú takéto detaily,pre Teba je rozhodujúce,aby si sa vyliečila,bez rozmýšlania aké su to ihly-či sú jednorázovky ,alebo viac krát použité,hlavne,aby boli sterílne,teda bespečné

ivonca

no neviem ake ihly pouzivaju u vas ked hovoris ze si ich dezinfikuje moja akupunkturistka ihly vybali predomnou zo skatulky kde ich je po 5 kusov a po aplikovani ich vyhadzuje kazdy raz to tak robi a ak jej jedna spadla na stol hned ju hodila do kosa ze to sa uz pouzivat nebude takze na mne pouzivaju jednorazove ihly nevycistuju ich lebo netreba lebo su nove a po vybrati ich hadzu do kosa tak neviem ako to funguje u teba vedel by mi nekto povedat aky je v tom rozdiel preco niektory ich akoze maju jednorazovo a druhy ich akoze dezinfikuju a pouziju viac krat????

mjaník

ivonca-kde si zobrala,že sa dá s akupuntúrou ublížiť,normálne sa nedá,to by musel byť zámer škodiť,podobne ako je to v normálnom živoť-raz ľudia pomáhajú,inokedy škodia!!!

ivonca

to mi ani nehovor ze sa akupunkturou da ublizit a nakoniec mi napichaju ihli vsade a na druhy den sa ani nepohnem :(((( mjanik myslela som tym ze ublizit ihlou ci su nejak zvlast dezinfikovane tie ihli to som myslela
inak dakujem za rady

mjaník

na zdravom tele nenechávajú ihličky takmer žiadné stopy. Ak ale máš prekyslené telo, môže podráždená pokožka reagovať malým začerveňaným fliačkom,ktorý do dvoch dní zmizne.Normálne sa ublížiť nedá,naopak čo vpich to dobrý účinok pre telo.Už si bola niekedy na inekciu?Pýtala si sa či Ti ihla neublíži?!

brunuska

Nie nesposobuju!!! Kazdy skuseny akupunkturista si ihlicky pred tym riadne vydenzifikuje-videla som to a vobec som sa nicoho neobavala- akupunkturu ti odporucam-rychla ulava. aj ked nezabera na kazdeho. ale urcite vyskusaj. a ziadnej infekcie sa rozhodne neobavaj- ale vyber si skuseneho akupunkturistu-lekara!!! nie ziadneho sarlatana pretoze ako sa da akupunkturou pomoct da sa nou aj ublizit- pokial sa netrafi spravny bod- a robi sa neodborne. vela stastia.