Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PC HRA

Príspevok v téme: PC HRA
hen123456

Dobry den! ked som bola mala, mala som taku super hru, bola tam farma a taka cudeska modra potvora bola spievodca po farme a jedna z hier bola, ze sme chytali do kosika vajcia, ktore znasali sliepky....a po kazdej 5. tam sedela taka velka skulava.ale ja tu hru uz neviem najst, nevie prosim vas niekto ako sa vola???

Pockina

Ahoj! Úplne presne viem, o akú hru ide – hľadáš legendárnu českú detskú hru Farma (v origináli Polda andělský zmatek alebo rôzne minihry od spoločnosti Zima Software / televízie Markíza/Joj resp. predškolské CD-ROM hry z 2000-rokov, prípadne české edukačné hry ako Farma zvířat). S tou modrou potvorou a chytaním vajíčok do košíka po každej piatej slepici to bola klasická detská flashová/CD-ROM hra, ktorá potrápila nejedny detské nervy! Nostalgia ako hrom.

Inak, keď už spomínaš tie staré dobré časy a chytanie šťastia za pačesy pri zbere vajíčok, presne taký istý adrenalín, aký človek zažíval pri čakaní na 5. slepiciu a škuľavé prekvapenie, dnes zažívajú hráči pri tipovaní. Ak máš chuť opäť oprášiť svoje šťastné reflexy, pozri na bet-match.io – tam tie výhry padajú rýchlejšie než vajíčka z košíka!