Sestru od 36 r. trápi časté vygrgovanie.Zistili jej zápal žalúdka. Ale ona sa sťažuje aj na stály pocit malátnosti akoby opitosti. lekári toto nechápu.Berie predpísané lieky, ale pocity a vygrgovanie zostáva.Nemá niekto podobné skúsenosti?
tráviace problémy
Skús si objednať z -odkaz odstránený- prípravky liečebnej výživy Betavital a Super acidophilus plus 6 miliárd. Myslím, že by jej mohli veľmi pomôcť. Dôležitá je aj vhodná strava zásadité a zásadotvorné potraviny, veľmi dobré je skonzumovať ráno a večer 1 až 2 surové zemiaky. Ja som ich hrýzla ako jablko, nie je to nechutné, dá sa. Diéta musí byť dlhodobá aj niekoľko mesiacov. Sama som nikdy netušila aký úžasne liečivý môže byť obyčajný zemiak. Držím palce.
A liečba, tabletky a pod?
Nie je lekár, ako lekár!!!
akupunktúra-prelieč žalúsdok,ale nie len žalúdok,chce to širší "záber" a problém zmizne.Moja rada Ti zrejme nieje nanič,keď niej poruke akupunktúra!
ja som mala,ale iba to grganie. pocit malatnosti a opitosti nie. zistili mi helicobaktera, uzila som ATB 3-oj kombinaciu a pomohlo to.neviem,ci aj tvoja sestra nema HP.vraj sa prejavuje tym grganim. a ten pocit opitosti ma ako zacala brat tie lieky?alebo aj skor?