Mám ísť na urológiu ale dosť sa toho akože bojím. Ako to tam prebieha? Ako prekonať strach?
stres s urológie
tak je, dobre vravíš...aj keď si myslím, že prsty do riti pchajú iba od nejakého veku vyššie
Počkaj, keď Ti strčí prst do riti, až potom budeš vedieť, čo je to stres.
V pohode kámo...Lekár je lekár, on nehladí ako ho máš velký alebo na podobné somariny, on ti chce pomoct..je tam od toho...tiež som tam bol a moj šulin neni žiadny velikán. Normálne tam prídeš opýtá sa ta na tvoje problémy..Vyšterenie penisa trvá asi 20 sekúnd, postláča ti ho, omaká ti vajca a ani to neucítiš...Potom ti vyšetri prostatu cez konečník(cez rit)...To trvá tiež iba pár sekund asi 10..nebolí to, je to akorád trošku trapné ale to zase iba pre pacienta, lekár to robí denne a nepozastavuje sa nad tým
Myslím si, že mám varikokelu ale robí mi problém len tak si stiahnut gate + čo keď sa mi pri prehliadke postavý?
..a čo si chlapec, či dievča?..
..chlapcov tam vyšetrujú na močové cesty a prostatu a tiež na zrastenú predkožku.
..vyšetrenie nie je bolestivé, možno trošku nepríjemné, ale dá sa vydržať..muži sú strašné padavky, čo majú povedať ženy, ked už od puberty musia ku gynekologovi, čo tiež nie je moc príjemný zážitoček a rodiť...
..takže guráž a netreba sa hambiť a ísť na vyšetrenie...zaťať zuby a bude to raz-dva.