viem, že je tu nespočentné množstvo tém o antikoncepcii,ale nenašla som, čo som potrebovala :)
teraz beriem antikoncepciu, čo som si dala predpísať, keď som začala chodiť s priateľom. Ale už je bývalý a nechcem ju brať, možno ešte posledný mesiac. chcem si spraviť prestávku. ale mám zrovna nový recept od gyn./bola som tam pred mesiacom/.a mesiac som už vybrala. chcem sa spýtať, či musím isť k nemu a povedať mu o tom, alebo stačí ak mu o tom poviem až o pol roka, ked pojdem na prehliadku?
ďakujem. snád som to napísala zrozumiteľne:)
môžem ju vysadiť?
no tak potom na co cakas...vyhod recept vysad tabletky a nechaj telo nech sa precisti od hormonov :P
a nemala som na mysli ze niekoho stretnes a hned sa snim vyspis..ani ja taka niesom a napriek tomu som dlho necakala a vyspala som sa s terajsim velmi skoro a dnes je to z nejake tie 3 roky co sme spolu....takze nie vzdy sa da splnit to co si das ako predsavzatie
dakujem!
no praveze ja mám ešte recept na 5 mesiacov-5výberov. takže ak by som niekoho stretla, nepôjdem s ním hned do postele..taká nie som.. takže mesiac by som to snád vydržala :) keby som zase odznovu začala brať tabletky.
a nie, nemám žiadne problémy..len taký pocit, že by som si mohla aj prestávku spraviť..
nic mu nemusis povedat proste ich vysad a hotovo..ale ak si snimi nejak nepribrala a nemas nejake problemi s nichtak by som si ich nechala lebo nikdy nevies kedy niekoho stretnes a mozno s nim ostanes a potom zas behat k doktorovy..ale v kazdom pripade mu to staci povedat az na dalsej prehliadke...