Presnost 4D sona

Netehulka

jedna zena-ultrazvuk ma pomerne nizke ziarenie, takze podla mna to plodu neskodi. Viac skodia vselijake lieky, ktore ludia do seba pchaju, ked ich boli hlava atd...

Lebo to mozme povedat, ze aj stare skodovky, co behaju po cestach ublizuju plodu a aj ine veci...Ked je treba mat viac ultrazvukov, tak je treba. Moj nazor a tiez viem o zdravi dost.

jedna zena

netehulka, dychat musis a jest tiez. ale vedome vystavovat plod vo vnutramaternicnom vyvoji elektromag. smogu veru nemusis. o skodlivosti, resp. nekodlivosti ma nemusis presviedcat- som zdravotnik a nieco o to viem.
samozrejme v konecnom dosledku je to kazdeho slobodne rozhodnutie a jeho vec, ci bude zbytocne ozarovat vyvyjajuci krehky plod, alebo nie.
pekny den

Netehulka

jedna zena-co dychas, je horsie...
Podla mna sono je neskodne. Ja som tiez mala uz 5 ultrazvukov a som v 21 tyzdni.

To ziarenie je take minimalne, ze neskodi plodu. Co konzumujes, skodi urcite viac.

jedna zena

no na moj veru je to obrovska "zodpovednost"od rodica si davat okrem USG v poradni (co je opodstatnene, lebo sa kontroluje zdravot. stav plodu) nechat plod svojvolne vystavit + este 5x magnetickemu ziareniu. bravóóó

ZunaMama

Mne trikrat urcili presne pohlavie, ale kamoska po 5tich 4D ultrazvukoch porodila prekvapenie - namiesto 100 percentneho dievcatka vysiel von chlapcek :-)