a aké máš ty skúsenosti?

Príspevok v téme: a aké máš ty skúsenosti?
lemonela

ak máš anorexiu, alebo si ju mala, napíš mi do tohto fóra, ako si sa k nej dostala do tohto fóra. pômôže to nielen mne, ale aj iným. nechcem zažívať to, čo som zažila asi tak pred rokom. chcem tomu predísť, len neviem ako. už zase idú na mňa tie stavy, ktoré som mala. tým , že mi napíšete svoje vlastné skúsenosti, aspon budem vedieť na čom som, lebo ja neviem, či sa to stáva len mne alebo aj niekomu inému.

alexandra.a

ja som sa liecila z bulimie..aj sa stale liečim som natom omnoho lepsie, ale nemozem sa pozerat na seba,nenavidim sa chcem opet zacat chudnut..dievcata ktore chcete aby sme sa navzajom podporovali dajte nejaky kontakt alebo čo spolu to zvladneme,budedeme krasne a chude

dia_thi

som od prirody chuda a vzdy som koli tomu mala komplexy,ale to len preto,ze kazdy mi od detstva vravel,ze som strasne chuda,ze mam pribrat,tak som z toho urobila strasny problem.snazila som sa pribrat,nijak to neslo,az raz som na pokeci zbadala jedno dievca a pisala tam nieco o pro-ane.Vygooglila som si to a prv sa mi tie dievcata hnusili,ze ake su chude,lebo som mala v sebe vybudovany odpor k vlastnej postave,ale postupne sa mi tie thinspo dievcata zacali pacit,zacala som si studovat o pro-ane a len vdaka nej som sa zacala mat rada.Ana vo mne nasla to krasne,pochopila som,ze i moje telo dokaze byt krasne:).Som Ane velmi vdacna:)