ako na to?

Príspevok v téme: ako na to?
?????

Potrebovala by som par rad...

co by mala zena urobit (samozrejme aby sa nestrapnila) aby si ju vsimol muz. Nechcem ist do detailov, ale ja som zenou - matkou jedneho dietata a on je zrely muz. Vztahy ma nezaujimaju - nakolko obaja sme v urcitom vztahu. Ja som klientkou urciteho zariadenia a on majitelom - a zaroven pracuje v tom zariadeni. To su info len pre predstavu ..... vidime sa len sporadicky, nie pravidelne, kazdy den, tyzden...a mam dilemu, ja som si ho vysnivala a asi som sa zamilovala - ak sa to da tak nazvat, kazdy den nanho myslim, zije v mojich predstavach ..... on sa mi javi ako mily, jemny muz, ale neverim, ze on by urobil nejaky prvy krok. Sympatie medzi nami urcite su - aspon si myslim, to citim pri nasich stretnutiach (snad to nemam vsugerovane) ale on ani netusi, ze som pomaly nim posadnuta!!! poradte mi co mam robit, aby som ho zaujala - a aby pochopil, ze po nom tuzim. Je to trochu trapne, ja viem, ze sa to neda takto presne vyspecifikovat, a ze to zavisi od situácie, ale aj tak...skuste... ja neviem co mam robit a sa z toho zblaznim.

EmaEmilia

Viem, o čom hovoríš...práve nedávno som sa zoznámila s veľmi príjemným mužom - je fajn, rozumieme si, ALE je ženatý ...jemu to problém nerobí, bohužiaľ :-( , ale ja som povedala, že toto nie. Aj keď som teraz nezadaná a on sa mi páči - nemala by som to svedomie, urobiť niečo také.

Možno by bolo dobré, keby si sa sústredila na vyriešenie tej krízy s tvojím manželom a nie vytvárať krízu niekomu inému. A predsa nemôžeš vedieť, že by to s tým novým bolo lepšie. A s manželom ste niečo už spolu prežili, máte dieťa - už len kvôli nemu by hádam stálo za pokus to napraviť.

Viem, že je to ťažké, sama to prežívam, ale neskôr by si mohla ľutovať takú chvíľkovú nerozvážnosť.

Ešte o tom porozmýšľaj. Nechcem ti tu dávať rozumy :-), keď do toho viac nevidím, ale aj tak....

?????

Ano mas pravdu .... ale ja si cielene nehladam druheho chlapa, som vydata ....a momentalne mame krizu co asi spôsobilo to, ze som sa zakukala do ineho, ja som si vedome nehladala nikoho ani nechcem, urcite vies o com hovorim, ked rozum hovori ine ale srdce vyhraa..

EmaEmilia

Tak si, prosím ťa, nájdi niekoho nezadaného....a nenič vzťah ďalším ľuďom. Pozri sa na to z opačnej strany...keby si ty bola na mieste jeho ženy....

?????

podla mojich informacici je zenaty aj on, a ano spravnesi to pochopila.... ja nehovorim, ze mame mat hned vztah .... ale ja velmi vo vztahu nie som spokojna..

EmaEmilia

Správne som to pochopila?

Ty = zadaná žena s dieťaťom, chceš poradiť v tom, ako zviesť zadaného muža???