Potrebovala by som par rad...
co by mala zena urobit (samozrejme aby sa nestrapnila) aby si ju vsimol muz. Nechcem ist do detailov, ale ja som zenou - matkou jedneho dietata a on je zrely muz. Vztahy ma nezaujimaju - nakolko obaja sme v urcitom vztahu. Ja som klientkou urciteho zariadenia a on majitelom - a zaroven pracuje v tom zariadeni. To su info len pre predstavu ..... vidime sa len sporadicky, nie pravidelne, kazdy den, tyzden...a mam dilemu, ja som si ho vysnivala a asi som sa zamilovala - ak sa to da tak nazvat, kazdy den nanho myslim, zije v mojich predstavach ..... on sa mi javi ako mily, jemny muz, ale neverim, ze on by urobil nejaky prvy krok. Sympatie medzi nami urcite su - aspon si myslim, to citim pri nasich stretnutiach (snad to nemam vsugerovane) ale on ani netusi, ze som pomaly nim posadnuta!!! poradte mi co mam robit, aby som ho zaujala - a aby pochopil, ze po nom tuzim. Je to trochu trapne, ja viem, ze sa to neda takto presne vyspecifikovat, a ze to zavisi od situácie, ale aj tak...skuste... ja neviem co mam robit a sa z toho zblaznim.