prehliadka u obvodnej

Príspevok v téme: prehliadka u obvodnej
zahradkarka

moze mi obvodna doktorka zistit bulimiu pri preventivnej prehliadke? viem ze tie hodnoty sa preukazu na tom ocuranom papieriku..da sa teoreticky vyhovorit na zle stravovanie? teraz som akurat v takom obdobi ze chcem prestat za 5-6 dni som zvracala 2razy. lutujem ked som prvykrat zvracala pred rokom a pol...

alusinka

aj ja som mala zdurenu ulinu za usami... a bola skoro az vo velkosti golfovej lopticky... ja som vedela z coho to mam... len som sa k tomu hanbila priznat... lekar na pohotovosti povedal, ze mam problemy so zaludkom, dal mi antibiotika a viac neriesil... tak ako ani zubarke nedoslo, ze mam znicene zuby z vracania a gynekologicke, ze preco mi nefunguju vajecniky tak ako maju... kazdy si nasiel vlastnu diagnozu, a bulimia to nebola... aj ked ja som vzdy dobre vedela, ze je to tym...

ana_bella

nezisti. Mne to za 3 roky este nezistila, a to som mala riadne vykyvy hmotnosti, aj opuchnute hrdlo a myslim ze by ju to nikdy ani nenapadlo.

alusinka

ja som vracala 7 rokov, k doktorke som chodila pravidelne, a na nic neprisla a bola to vazne ze dobra doktorka... kebyze mas anorexiu, tak by to bolo uz o inom... A na moci ti to urcite nezisti... keby tam aj nebolo nieco v poriadku, pochybujem, zeby to davala za vinu bulimii...

Inak, vzdy, ked sa mi pozerala do krku, ked mi robila testy a neviem co, som sa modlila, aby na to prisla... lebo som nemala odvahu povedat jej to sama... zial... a mohla by som s tym skoncit ovela, ovela skor...

xyxyz

pochybujem ze lekarka ti skoci na zle stravovanie

ked to lutujes, tak si to aj priznaj a nechaj sa liecit, sama s tym nikdy neprestanes