ahojte,aku HAK by som mohla pouzivat,aby nebola priliz draha,aby som si ju mohla kupovat aj sama bez toho,aby mama o tom vedela.Tak cca 300-500 sk
antikoncepcia
môžeš sexovať po takej 4-5 tabletke,skor NIE!
Marianček, to sa stáva ked berieš antikonc. prvý krát. Ked sa nedostaví menzes ani druhý mesiac, chod ku gynekologovi. Mne sa to tiež už stalo, ale to sa ti napraví.
ak si myslis ze si tehotna kup si v lekarni tehotensky test....
Nemusíš si ani dávať pozor, viem to lebo som už x-krát volala na linku antikoncepcie. Ale nesmieš vynechávať často, ked si vracala iba raz, nevadí.
ahoj Majuška, myslím že sa nemusíč ničoho obávať.
Ahoj Majuška no ak si zvracala, tak teraz apoň dva týžden ešte používajte ešte aj nejakú inú ochranu lebo teraz vlastne ako keby si tú tabletku vôbec neužila.Aj mne sa to stalo, dávajte si nejaký čas pozor a potom sa to zase upraví.
mam jednu otazku,beriem antikoncepciu spala som s priatelom potom som dostala menstruaciu pokracovala som v tabletkach ale ako som uzila3tabletku o hodinu a pol som zvracala tak teraz neviem ci mozem otehotniet...prosim poradte mi.dakujem
najvhodnejsiu antikoncepciu pre teba ti predpise tvoj gynekolog a povie ti aj kolko stoji, mozes si vybrat a tvoja mama o tom nebude vediet