Až vtedy ma chce priateľ predstavit svojej matke...
Až vtedy sa chce so mnou milovat -vraj aby to bolo nezabudnutelne (bude moj prvý)
V marci bude mat on 23 a ja 20. Vsetky kamosky co sa ma na to spytaju a ja im toto poviem tak sa im to zda STRASNE neskoro . Sme spolu 4 mesiace. Je to naozaj AZ tak neskoro ??
Priatel to odovodnil tým ze sme mladí a nemáme sa kam ponáhlať...
AZ po roku !
No, mne sa to zdá tiež dosť zvláštne.. Nehovorím, aby ste na to skočili hneď, ale takto to plánovať, že presne za rok a ešte aj to zoznámenie s mamou... Každopádne sa s ním porozprávaj, prečo to chce takto, aký ma na to dôvod. Môj názor... je to divné !
v provm rade je vobec smiesne, ze to takto planuje... presne rok, haha.
preco to neurobit spontanne / kedykolvek?
kebyze ste nastrocni tak to chapem ale preboha sak ma 23!!!! bud nie je nieco v poriadku alebo je to nejaky sialeny krestan =D
takze vlastne nie, nie je to normalne
mne to pride v poriadku. Moje kamaratky bezne cakali rok, kym doslo k prvemu sexu. Je pravda, ze boli mladsie. mozno ma tvoj priatel nejaky komplex alebo jednoducho len taky nazor, ze sa skutocne nie je kam ponahlat.... v principe s nim suhlasim, aj ked urcite by som si nezadavala nejaku hranicu, kedy to ma prist... porozpravaj sa s nim, preco to vlastne chce prave takto...
Zavana to podivinstvom. Ale mozno sa mylim. Precitaj si nieco o poruchách osobnosti (po starom: psychopatie). Napr. od Tomáša Nováka Takový bezvadný chlap, jenom žít se s ním nedá, vydala to Grada. Alebo (priblizny nazov) Nežere te až tak moc..)
Ako casto sa stretavate? Ako casto ti telefonuje, mailuje ? Studuje ? Alebo co robi (povolanie) ?