AZ po roku !

Príspevok v téme: AZ po roku !
lauraAz

Až vtedy ma chce priateľ predstavit svojej matke...
Až vtedy sa chce so mnou milovat -vraj aby to bolo nezabudnutelne (bude moj prvý)
V marci bude mat on 23 a ja 20. Vsetky kamosky co sa ma na to spytaju a ja im toto poviem tak sa im to zda STRASNE neskoro . Sme spolu 4 mesiace. Je to naozaj AZ tak neskoro ??
Priatel to odovodnil tým ze sme mladí a nemáme sa kam ponáhlať...

anna555

Ked si tak predstavím tie soplavé decká čo už v 14tich vykurujú papuľky cigaretami,chodia na disci,trtkajú kade tade tak to berem ako veľké plus v dnešnej dobe :o)

xy:)

tak ja silno pochybujem, ze keby sa nanho vrhnes tak ta odmietne.. casu mate dost, ale ak planuje ta najprv predstavit matke a az potom sa s tebou vyspat, tak to je vazne na zamyslenie.

ivana74

M74, nemohlo by to byt tak, ze stretnutie s matkou bude (za odmenu, ak sa bude dievca slusne spravat) po roku chodenia (doslova) a potom - ak mamicka nepouzije pravo veta - sa pomiluju ... ?

Nuz, ma to cele dost divnu pachut.

M74

Vezmi si to z tej lepšej stránky, veď čo keby mal skúšobnú dobu 5 rokov? :-)
Alebo má všetko poriadne naplánovené, spýtaj sa ho čo plánuje na ďaľšie roky, aby si nebola prekvapená.

janka24

A teraz taká predstava,že sa rozidu dajme tomu o dva mesiace,on si najde dalšiu a tiež jej povie-mama a sex až o rok a zase rozchod a zase čakanie rok:-)...je to nejaký vymysel alebo čo...ako si dopredu všetko linajkovat a hlavne ten sex a matku-a ked ju stretnu v obchode?:-)

Slobodna

:)) ktovie...
a nemyslím si, že on bude tvoj prvý, keď máš čakať na to rok a máš už 20 r. Celé je to pre mňa nejaké nepochopiteľné :(

Slobodna

Tak čo sa týka zoznámenia s jeho matkou, to sa fakt nemáte kam ponáhľať :) ale sex až po roku??? fuuu. Tak ma napadá otázka, na čo ťa on vlastne má???