Ako mam zbalit dievca - poruchy emocii - antidepresiva?

Príspevok v téme: Ako mam zbalit dievca - poruchy emocii - antidepresiva?
ADONIS7

caute ,

nebyva to casto ,ale som stale pannic.
Nemam ziadnu babu lebo mam strach alebo nemam ziadnu odvahu . Predtym som mal depky a bral som lieky a mam z toho nevyliecene nasledky
/I ked to zvatsa ludi nebude zaujimat

~niekedy mam nutkanie si ublizit alebo nekomunikovat s druhym pohlavim

~i ked sa mi podari nejaku zbalit po case ma to prestane bavit (toto sa mi casto stane u konickov)

~mam ist k psychiatricke a uzivat antidepresiva

alebo

ist na vec , hned na tvrdo , hambim sa ... (neviem sice vlastne naco ten Topic pisem)

Paxa

Mám podobný problém... Hlavne treba hladať príčinu v minulosti. Kde tento celý problém vznikol a nejako s ním potom ďalej narábať. Lieky nie sú cesta. Rovnako ani alkohol a drogy... Ak si už na niečo prišiel, budem rada, ak sa podelíš. Ja totižto osobne strácam emócie a nedokážem si vybudovať normálny vzťah, lebo si k sebe nikoho nepripustím. Potom sa utápam, prečo to zase zlyhalo a takýto začarovaný kruh ma prenasleduje prakticky celý život.

HK00

v prvom rade ked si chces najst holku mala by to byt taka co ta bude brat takeho aky si, dnesná generácia je dost povrchna a ked si hanblivy tak poviem to narovinu velmi sa s tebou neseru a ked sa neprejavis tak ta zavrhnu a nepotrebuju s tebou uz dalej komunikovat
takze ak to bude nejake rozumne divče co to bude chapat a budes sa pri nej citit dobre a isto tak vtedy to skus

janab

Ked je na tebe vidieť, že nie si celkom o.k.,tak žiadna baba s tebou ani nepôjde. Ked chceš ubližovať sebe, tak potom čo, aká bude reakcia, ked zlyháš, alebo sa ti vysmeje? Tiež budeš mať nutkanie jej niečo vykonať?

..rieš svoje duševné zdravie a nie oblbovákmi, z toho si mimo reality, ale skús začať od seba ak si to uvedomuješ..ak pôsobíš utiahnuto azakríknuto, tak ženy takých nechcú a máš o problém menej.

Netvor Q7/A

Tak tato tema je dost ROFL
Ziadne antidepresiva ale racej facku za zobudenie
Tie beru iba ludia co nevedia co zo sebou len sa vynuduju a rozmyslaju co by od dobroty este spravili
Kazdy ma problemy niekto viac niekto menej ale teba by bolo treba zapriahnut do nejakej poriadnej roboty aby si nemal cas vymyslat take sprostosti
Poznal som zopar takych ludi a cim viac sa rozoberali tym viac sa oni zaoberali samy zo sebou ako im je strasne zle na svete a este viac otravovali svoje okolie stymi nasimulovanymi nezmyslami
Nie takychto ludi netreba lutovat ani sa nimi zaoberat len zapriahnut do roboty ale nemali cas rozmyslat nad blbinami

je len velmi malo ludi ktory sa dnes maju dobre
Hrdinsvo nieje prehlasovat ze ja kocim zo strechy, ja sa utopim, ja sa podrezem a zoberiam si zivot to i pride dost zbable
Skutocne hrdinsvo je povedat a just tu zostamen a budem bojovat az do konca aj ked sa namam prave spickovo ale budem sa znazit oto aby som sa mal co najlepsie

Moja rada - prestan vymslat nezmysly a najdi si nejku zmysluplnu cinnost a ostatne pride casom

dexter

uplne normalne... kazdy niekoho potrebuje. ked uz kvoli nicomu inemu, tak minimalne kvoli tomu aby si bol zase v pohode :)

dexter

ADONIS7,
2 poznamky:

1,"volakedy som vyviedol nejaku vec a bol som z toho zosokovany tak ze sa mi az kolena klepali"
- tiez som raz vyviedol nejaku vec, taku riadnu hovadinu ...aj ked ini by to za hovadinu ani nepokladali a vysmiali by ma, ze co sa tym zatazujem.
aj kvoli tomu som mal na male a takmer som zacal brat tie debilne utlmovaky. mal som ich na recepte, vybral som si ich... a vahal som ci to zacat brat...
potom som si precital ake su to sracky a tiez to ,ze to fakt len tlmi a problemy neriesi. zmenil som iste veci vo svojom zivote, prestal som robit hluposti a opakovat chyby, kt. som robil kedysi a citim sa o dost lepsie.
btw, moj problem je rovnaky ako tvoj (ziadna priatelka).
2. poznamka - uplny suhlas s ean v tomto "nauc sa utvarat si svet aky vyhovuje tebe nie "im" neprisposobuj sa nemaj strach vyzerat "inak" no tak si panic a.....?????????????"
...presne toto bol moj najvacsi problem. uz len to, ze som si to uvedomil, bol krok vpred.potom som sa podla toho zacal aj spravat a bolo to este lepsie.

ADONIS7

jasne ze tie lieky vobec neberiem ...skoncil som s tym ... mozu mat opacny ucinok ,,pecienka ...

/ine riesenie ...no odhava istotne ...