Detox

doubledog

zohnat tieto ingrediencie nemoze byt predsa problem..
ale ked uz nejaky takyto detox, tak skor nejaky post len s vodou, bez akehokolvek jedla.

anabel2323

ja som tiež počula že to je hnusne tak preto by som chcela iba vodu s citronom piť. to by tiež mohlo mat rovnaky efekt nie? ako mám zahnať hlad?

dfdf

Ja som si ten sirup spolu s korenim kupila na obchodnej v BA v obchode madal bar a z toho sirupu ma tak naplo, ze som sa skoro pozvracala.. skusala som to prezarit chutou citrona, ale poobede som to uz nevydrzala a vyliala do wc - je to hnus

anabell2323

dakujem spravím ako píšeš.. detox myslím že potrebujem lebo pijem veľa kávy a celkovo chcem prečistit organizmus a aj schudnuť tak sa hádam podarí par kilečiek:)

Laco24

presne tak... ale najskor si daj aspon dva krát niečo takéto len tri dni... a ked to už budeš držat 10 dní tak ako návratovku si daj len ovocne štavy (čerstve) a trochu ovocia a zeleniny

Laco24

to je velmi nebezpečná vec čo si teraz vymyslela... po par dnoch na čaji a vode sa telo preorientuje na iný druh výživy, tzv "endogenne". ak ho budeš pliest tým jablkom tak bude chciet pokačovat s vonkajšou výživou(exogenne) teda zo stravy a jedno jablko mu na to stačit nebude. ked nebudeš jest, preorientuje sa a bude tiež v pohode. ale jest takto malo je veeeeelmi zlé

anabell2323

a čo tak taký detox že 10 dní len zelený caj, cistu vodu a každý den si rozdelit JEDNO jablko na päť častí (ranajky desiata obed večera) ?? toto by mohlo byt fajn nie?