frigidna?

Príspevok v téme: frigidna?
nya

Neviem, co so mnou je. Sprietelom sa pozname uz dlhsie, nedavno sme zacali so sexom, pre mna to je prvy partner. Pred milovanim som vzdy vzrusena a chcem "to" ,ale ked uz k niecomu aj dojde, nic necitim. Ani pri samom sexe. Priatel sa vzdy snazi, skusali sme aj oralny sex, ale so mnou to nic nerobi...poradte.

reptile

mozno ze tvoj partner aj napriek tomu ze sa snazi, mu to moc nejde a preto z teba to vzrusenie vyprcha. nic na tom nie je ze sa clovek cely zivot uci a preto treba skusat nove veci a byt si otvoreny, pokial budete mlcat, tak nic nevyriesite. budem drzat palce :)

zuzana

nya ono to chce len cas... neboj vsetko je poriadku... ono to pride casom... aj citenie, aj prezivanie, aj orgazmus.. nerob si starosti...

stanka ,

moj manzel bol pred svadbou pre mna kamarat,priatel, milenec,muz, kt. ma miloval,aj ja jeho.Po svadbe sa stal kamaratom,priatelom,milencom, muzom, kt. ma miluje,aj ja jeho.Je to ten isty clovek, kt nepatri ani mne, ani rodicom,ale žije so mnou.Lenočka,ako je to u Vas?

dena

Ahoj Nya,

tento problem obcas mávam aj ja so svojim partnerom. Zistila som, ze to naozaj velmi ovplyvnuje poloha v akej sa milujete a hlavne tvoje vnutorne rozpolozenie. Nieje to o tom ci si bola predtym vzrudena a jednoducho di mala chut na sex zrejme ste v danom case jednoducho nemali sulad tiel.Skuste v sexe nejake tie zmeny ci uz miesta poloh ... urcite sa to zlepsi nezufaj.

stanka ,

nya, mozno ho mas rada,ale nie je pre Teba dost prítažlivý.Možno Tvoje predstavy su trosku iné ako skutočnost ...

tea

v prvom rade: Lenocka klud...nohy do teple a nejake sedativum...nyi treba poradit, nie ju strasit...milovat ju moze a asi aj miluje aj jej partner, ktory samozrejme nepatri nikomu - ani rodicom. Nya uvolni sa, vsetko chce cas, ono to pride.

Dug

Frigidna by si bola keby si sex nechcela vobec nie? To ze pri milovani nic necitis bude bud partnerova vina, alebo sa iba potrebujes lepsie uvolnit.

nemôžem povedať

spoznejte anatómiu tela,uhly orgánov,skúste polohu na końa,kedy sedíš obkročmo na partnerovom lone a on tiež sedí a nohy má zložené ako idián ostatok je na vás čo s tým.

lenočka

Vsetci potrebujete Lasku partnerovu Lasku. Bez lasky to neide!!!A kto Vas moze milovat nadovsetko?Len VAS parter,ktorym je Vas manzel nik iny.Nie Vas priatel!!!On Vam nepatri!!!Patri rodicom!!!

jaa

nemyslim si ze si frigidna, ja som tiez nic necitila pocas sexu,hoci to nebolo po prvykrat, aj ked som bola predtym vzrusena. A teraz s inym partnerom to je ine...lepsie. Aj moja kamoska sa bala ze je frigidna,ale zbytocne, je to vsetko o pocitoch..proste sa musis mat cistu mysel a sustredit sa len na ten samotny akt a na partnera.