pouzivam jednorazove ziletky lebo mi vydrzia rovnako ako klasicke nahradne ziletky do strojceka,len rozmyslam ze by ma vyslo lacnejsie kupit si epilator len este som to neskusala a chcem sa hlavne opytat ze ako vam to s nim ide v intimnych partiach....a ci treba casom k nemu dokupit nejaky nadstavec aby depiloval ako za nova
epilator-vase skusenosti
a v intímnych partiách tiež...
Odporúčam...prvý krát je to nepríjemné a bolí to,no dá sa zniesť...bolesť je časom menšia a zvykneš si...síce treba trpezlivosť,kým prejdeš každú nohu viac krát..ale výsledok je dlho trvajúci a časom je chĺpkov menej a menej :)
Ja mám s depiláciou zlé skúsenosti. Chĺpky mi po depilácii zarastali a pár dňoch boli znovu von. :(
ja depilujem nohy uz 15 rokov, staci mi 2x za mesiac. Som tmavovlaska, chlpky som mala tmave a dlhe. Teraz ich mam ovela svetlejsie a redsie, aj ich vsak treba depilovat. Intimne partie by som si nedepilovala nikdy, lebo to straste boli. Bola som na intimne partie na laser aj na IPL, takze chlpkov tam mam uz malo, tie vytrhavam pinzetou. Avsak ani ucinok laseru ani IPL nie je vecny, ako to reklamy slubuju :-(
to mas dost jedno ale vykasli sa na tie s tymi zmrazovacmi.vies ta nasadka co ti zmrazi kozu...to je blbost...ja mam braun a su k nemu dve hlavice.jedna je na depilovanie a druha na holenie a na tej s epilovanim mam + este jeden nastavec ktory tak premasiruje to miesto kde si trhas..ja mam tento len je modry www.mall.sk
:)
ktoru znacku by ste mi poradili?
aj ja mam radu a ta znie ze urcite si ho kup.ja sa depilujem uz 3 roky a uz by som ho nevymenila.ja patrim medzi tych viac chlpatych ludi takze mi to velmi pomaha.depilujem si raz mesacne bikiny a staci tam to boli lebo je tam jemna koza.nohy tak isto ale cez leto si ich aj holim.a na nohach mam miesta kde mi prestali rast chlpy od kedy som sa zacala depilovat.a depilujem sa aj v podpazusi a aj o je dobre.po 5tych depilaciach to uz neboli ale ak sa velmi bojis skus si dat na to predtym lidokain.ja som naozaj spokojna takze urcite vraz do depilatora lebo to sa ti vrati 10x nasobne :)
nadstavce dokupovat netreba, ten jeden trha chlpky rovnako. Raz som skusala epilator na intimne miesta. Az tak to nebolelo, ale miesta po vytrhnuti krvacali a mala som potom tie miesta tak neskutocne zapalene a chlpy pozarastali, ze vysledok bol hrozny. Od vtedy som to neskusala...
mozno po case by si pokozka zvykla, ale pride mi to teraz drasticke...
Ja si depilujem nohy strojcekom uz skoro 3 roky a je to pre mna pohodlnejsie. Sice to trva dlhsie, ale zase netreba to robit tak casto, ziletkou som si musela holit kazdy druhy den, takto staci raz za 2tyzdne, chlpky su jemnejsie a aj ked uz rastu tak redsie a nie je ich tak vidiet, takze pohoda. Je to vsak bolestivejsie, mna to prve dva razy bolelo velmi, ale potom je to ok. Na intimne partie vsak neodporucam, ja holim, lebo si neviem predstavit tu bolest.
nikto mi nevie poradit,