Neviem preco ale strasne sa neznasam vkuse mam chut si ublizovat ruky aj nohy mam dorezane bola som uz aj u psichiatricky vela krat brala som uz aj vseliake lieky ale nic mi nepomaha .........
mam chut si stale ublizovat!!!!!!!!!
ja takisto..lenze ja mam uz strašne jazv ypo rukach a nohach..kazdy o mojom probleme vie..aby som sa nemusela zahalovat tym ze mi bude tiec krv, ciim sa zaspini oblecenie tak sa pálim..žehlickou, cigaretami..cimkolvek...nenavidim sovje telo...
boze ti psychiatri su ale idioti.
len predisu cloveku lieku a viac sa nestaraju. ako mozu chciet aby lieky vyliecili takyto problem...
btw, viaceri znami ludia mali s tymto problem, dostali sa z toho a dnes su to fakt skveli ludia... napr. Shirley Manson, spevacka z Garabage.
precitaj si knihu Miluj svoj zivot..pomoze ti to
Riesenie je jednoduche, zacni sa venovat svojmu telu, lebo sa nenavidis, zacni sa mat rada, povedz si, ze si super osoba, milujes svoje telo a nikdo ti to nemoze odopriet, bojuj s tim pocitom sebadestrukcie, ked mu budes odolavat tak odide, ale ked podlahnes zhorsi sa to. Ale aby si sa mala rada, zacni nejako sa venovat svojmu telu, cvicit, zdravo stravovat, zmenit zivotny styl, nejebat s hocikym kto pride pod ruku. Lebo nakoniec TY zijes tento zivot a iba TY a nikto iny ho nezije, svet sa toci iba okolo TEBA, je to sobecke, ale je to pravda, ale nesmies zabudnut na druhych, lebo aj ty ti pomozu, ale mysli hlavne na seba, lebo ty sa narodis, ty zijes a ty zomries...chce to len pevnu volu, ak nie...tak si zjes to co si si navarila.