red pár týždňami som sa prihlásila na rýchlokurz z ang. Z lektora sa ukázal fajn človek, dalo by sa povedať - "moja krvná skupina" = rovnaký zmysel pre humor, podobné zmýšľanie v niektorých veciach....jednoducho človek, s ktorým sa máte o čom rozprávať, aj keď máte blbú náladu a nechce sa vám ani ústa otvoriť......V tom kurze nás bolo viac, ale my dvaja sme približne v rovnakom veku, ostatní boli nižšie ročníky. Náš kontakt bol čisto len počas výučby, len raz sme sa cestou domov zastavili na kávu.
Po čase sa mi začalo zdať, že sa mu asi páčim ako žena, ale nijak som to neriešila, nabavili sme sa o tom. Ja som teraz single, čiže z mojej strany aj keby sa to vyvinulo nejak viac, by to bolo ok........ale v jednom rozhovore sa preriekol a povedal, niečo z čoho som pochopila, že on niekoho má. To pre mňa znamenalo okamžitú spiatočku týmto smerom a z mojej strany som to "naladila" na čisto kamarátsky vzťah.
Po skončení kurzu mi napísal mail, že by sa rád so mnou stretával aj naďalej, že sa mu páčim a je mu so mnou fajn atď.....
Odpísala som mu, že veď má predsa priateľku....a on, že či mi to vadí....povedala som, že áno a ak čaká odo mňa niečo viac, tak bohužiaľ sa nedočká, lebo ja vzťahy nerozbíjam a podvádzať niekoho sa mi hnusí......že z mojej strany to ostane naďalej len pri tej občasnej káve a pri rozhovore, ako to bolo doteraz.
Myslíte, že to bolo správne?
Čo by ste robili vy? Úplne prerušili kontakt?
Ja viem, na 100%, že z mojej strany to bude len kamarátstvo.....nikomu nechcem rozbíjať vzťah....sem-tam nejaká káva predsa nemôže nikoho zo zainteresovaných poškodiť...alebo rozmýšľam zle?