Dobry den,posledne 3 dni mam nejaky divny,neopisatelny stav..Citim sa tak ,akokeby ma nic nezaujmalo,ako keby som nevnimal na akom mieste som,potocieva sa mi hlava,som unaveny,sem tam ma bolia spanky..Nemoze to byt pocasim?alebo tym ze som prestal fajcit?alebo neviem cim..citim sa nepokojny na velkych priestranstvach,medzi vela ludmi,a aj v skole cez hodinu..mam len 15 rokov,poradte co to moze byt..mam taky pocit ako keby som bol chory na psychyku... :(
Divny stav
sak uvidis... mozno ti to prejde... hlavne si nezatazuj hlavu s tymi stavmi a nerozoberaj ze co ti je lebo to bude este horsie =)
Depersonalizácia je však bežná a pochopiteľná časť anxiety. Predtým ako pôjdem ďalej, chcel by som ešte objasniť jednu vec, nad ktorou som sám neustále a veľmi často rozmýšľal. „Nie, nestáva sa z vás blázon.“ Tento pocit vzniká z neustálych obáv o váš zdravotný stav, nie je však nijak vážny alebo zhubný a má celkom logické vysvetlenie. Je to len prechodný stav, a s trpezlivosťou a pochopením časom pominie ako iné symptómy.
neviem kolko ot uz mas ja to mam 3 mesiace... zatial ale su ludia co to maju aj rok aj dlhoo
das mi nejaky kontakt??? pokecame... mam tiez take problemy
mas co si chcel jak vseci co hulievali a prisla nanich Dr/dp alebo pdoobne svinstvo
depersonalizacia ?
Luger
a hulieval si niekedy marihuanu alebo hulievas ???