Laska k spoluziakovi

Príspevok v téme: Laska k spoluziakovi
HKJD

Mam 16 a este nikdy som nemala frajera :-/ neviem ci je to v poriadku ..
no asi som sa zalubila do mojho spoluziaka no on ma len 15 :-/
ale je uzasny, prisiel do nasej triedy, a je strasne taky jemny babe by neublizil, strasne mili na kednej strane sa sprava tak zlato chlapčensky no vidim ze podla mna je vyspeli ...
Je taky pohodovy, nie ako iny chalani, ktory sa tvaria...
Boli sme v skole prirode a boli sme vo dvojici na hre kde mal jeden z dvojce zaviazane oci, vsetky pari sa hadly len my dvaja sme boli podla ucitela k sebe nezny :)
no v skole sa moc nebavime, teda vobec :-( neviem ako mam nadviazat rozhovor neviem o com sa mam bavit atd ... Hambim sa

Ako zacat rozhovor ?
Ako mu dat prilezitost spoznat ma ?
Nevadi ze je mladsi ?

lambi

takze, je to pravda ze sme nesmeli to ano... ale pozri jemny sme viacery napriklad ja sa nedokazem vysmievat z nejakej holky to sa proste nerobi...snazim sa budovat si pevne priatelstva nejake tie babi sa mi samozrejme pacia ale ono hanblivost tam dost vela robi ja ked sa hanbim tak nevytrepem zo seba ani jedno slovo a stojim ako solny stlp... treba aby si mu dokazala ze mas onho zaujem...inak si bude mysliet ze ho nechces...musis ho chvalit stale za nieco na mna to teda zabera :D

ShaulaThalit

Vy ste deviataci, ked ste boli v škole v prírode? My sme chodili z druhej triedy na ZŠ do školy v prírode, tak neviem :-)

janab

Na prvých láskach je nádherný vek a práve tá panenská hamblivosť z oboch strán..ak sa dáte nejako do kontaktu, tak to bude krásne priateľstvo..nebude na veky, lebo šak prvé lásky sú stále len prvé, ale krásne, na ktoré nezabudneme celý život..možno sa on viac hambí ako ty..ale asi by si mala ty byť akčnejšia, lebo chlapci sú duševne trošku pozadu, tak ho treba nejako jemne naštartovať..skús s ním komunikovať a zaujímať sa o jeho koníčky a tak, aby mal pocit, že chceš o nom niečo vedieť..možno ho napadne, že máš záujem..ak záujem neprejaví, tak sa nič nedeje, ale skúsiť to treba.

HKJD1

Nie nieje teply zas taky jemny az neni :D

hej viem ale ked ma stve ze ine baby do neho rypu len ja sa toho hanbim :/
a ja strasne chcem ze ak by som sa mu zapacila aby on nieco navrhol ale tak co ak sa mu nepacim :-/ ?

sisa123

Aké zlaté..:-)))

to ze mas 16 a este si nikoho nemala je uplne ok

ako zacat rozhovor? nie je v niecom lepsi a nepotrebovala by si nieco doucit? alebo naopak? proste najaka skolska tema, alebo pokecajte o sporte, hudbe, filmoch...