Antikoncepcia - predlzena pauza

Príspevok v téme: Antikoncepcia - predlzena pauza
aliice

Dobry den,

Neviete mi prosim povedat, ako ucinkuje antikoncepcia ked som po 7-dnovej pauze vzala tabletku az na 9 den? Ci antikoncepcia ucinkuje stale, alebo som ju zacala brat akoby "odznova" a prvych 7dni sa mam chranit??
Po pauze sa ma tabletka brat samozrejme na 8den, no nejakym nedopatrenim som ju vzala na 9 den, cize o den neskor ako som mala..

Ak odpisete vopred dakujem:)

sandruš7

Ahojte chcela som sa niečo spytat. Berem antikoncepciu softine lenze po mesiaci som si nestihla kupit dalsie tabletky tak som meaiac vynechala chvela som začat znova ked dostanem menštruáciu ale zatial žiadna neprišla. Niekde som čítala ze môže prísť aj az o dba mesiace. Preto sa pytam ci si nemozem tabletku vziat skôr ?

brontanaska

stara tema. ale neda mi. kazdy tu pise, ze urobila strasnu hlupost, ale ja som sa presne na toto pytala svojho gynekologa aj gynekologa na jednom fore a povedali mi obaja nezavisle od seba,, ze nevadi ak sa predlzi pauza. cize tak

xyxyz

prave si si dodzubala cely cyklus..prave to zacatie je tam najdolezitejsie, nehovoriac o tom ze sa mozes chranit kondomom teraz cely mesiac