muzske ochorenia

janab

Neviem či si si dal vyšetriť ejakulát. Lekári presne vedia zistiť koľko v ejakuláte je živých spermíí, ktoré sú schopné oplodniť vajíčko. A prečo nechcete , aby lekári pomohli?..lieky na spermiá,ktoré majú postihnuté bičíky, alebo im chýbajú, nevedia sa hýbať..také lieky nie sú..dá sa zamraziť schopná časť spermií a potom spermiá vniesť do maternice ženy...myslím si, že to nie je nič proti prírode..je to tvoje, až na to, že lekári trošku tomu oplodneniu dopomôžu...žiadne dieťa zo skúmavky...ale na to treba čas a chuť a tý máš možno čas na dieťa, ale tvojej partnerke tykajú hodiny...

llek

Valo, trochu ta sklamem, ale taky liek, co zrychli lenive spermie skutocne velmi neexistuje. To ze vam urolog odporucal umele oplodnenie bolo spravne a vyjadril tym aj to co som uz uviedla. Rozhodnutie musite urobit vy sami.Nic ma do toho, ale trochu ma zaraza tvoj postoj - chcem liek na lenive spermie, chceli by sme babo, ale nemam cas chodit k lekarovi. Toto je vzdy vec priorit a bibi ma tiez pravdu, babo to nie je len babo, to je zmena zivota a program na dlhe roky

bibi123

valo,nemas cas ist k doktorovi a na vychovu 18rokov cas uz budes mat? Pekne si zajdite spolu na vysetrenia, pripadne vyhladajte homeopata, ale nieco robte, cas uteka ako voda. A podla mna jehlupe odmietat umele oplodnenia. Pan Boh hovoril, milujte sa a mnozte sa a nedefinoval, akym sposobom...

valo

Ja som uz chodil k urologovi davnejsie ale stale nas odporucal na umele oplodnenie ,ale mi sme odmietli.z krestanskeho hladiska.urcite existuje nejaki liek ktori bi nemusel predpisat urolog.Verim ,ze mi niekto pomoze.

dexter

uprimne... tu ti nikto nepomoze.
aspon nie konkretne. vseobecne sa da povedat, ze sa da take nieco liecit, ale naco ti to je... neverim, ze si nenajdes nejaky cas na to aby si siel k lekarovi.