ahojte, baby, prechádzam na yaz z lindynette 20. preštudovala som si všeličo o yaz a dozvedela som sa, že menzes budem mať iba 2-3 dni. zda sa mi to malo, kedze pri predchazajucej hak som ho mala okolo 5 dni. bojim sa, či to nie je nejako skodlive pre zdravie, (aj ked hak asi je skodliva) že sa telo dobre nevyčisti alebo take nieco.
na yaz prechadzam z dôvodu priberania zo zadržiavania vody v tele a nechuti na sex. ak by sa tu nasli baby, čo yaz beru a mali problemy s vahou a znizenym libidom, bola by som vdacna, keby napisali svoje skusenosti.
viem, ze je tu vela tem o yaz (aj som si mnoho prestudovala), ale napr. o tej menstruacii som sa nikde nedocitala.
dakujem.
prechádzam na yaz
Ahojte,
ja som brala yaz kvoli istym hormonalnym problemom, bohuzial mi nezabrala tak, ako som ocakavala. Tak mam teraz na predaj dva blistre, cena 26 €. Ak ma niekto zaujem, moj mail dolores.haze29@gmail.com, najlepsie z BA a okolia.
ja beriem tiez yaz a mne sa praveze chut na sex zvysila...a mam toho isteho partnera , takze ja som spokojna
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
8794 . ja som žena , moja pekná :D nie chlap :D a nie, neviem to z diskusie, ale z VLASTNEJ OSOBNEJ SKÚSENOSTI ! ! ! :))) ale je to samozrejme na tebe ako sa zariadiš :)
HAK som užívala 4 roky :D práve preto tá negatívna reakcia :D
inak si ma pobavila :D
v prvom rade dakujem za rady.
lioness, neviem, ci beries hak (ale z tvojej negativnej reakcie si myslim, ze nie), tak potom neviem, ako si prisiel na to, ze u yazu poklesne libido este viac. asi z nejakej diskusie na nete. to mi ale nepomoze (nakolko som si diskusie prestudovala). chcela som pocut nazor tych, co maju s tym osobnu skusenost.
a k tomu, preco beriem hak - musim, lebo si este nemozem dovolit dieta a popravde, ostatnym formam antikoncepcie neverim az tak (ani tomu uzasnemu tu tak propagovanemu pharmatexu).
Ja som z Lindynette20 presla na Yaz asi pred 1,5 mesiacom... tiez som nemala chut na sex... nejak uzasne sa to nezmenilo.. ale trochu rozdiel je citit... je to lepsie... a s menzesom to sa neboj mozes byt len rada ze ho budes mat tak kratko :-) ale ja som napr. teraz po prvom blistri mala normalne 7 dni
Telo sa menzesom nečistí - to je po prvé
a po druhé - pri HAK nemáš menzes, je to iba krvácanie z poklesu hladiny hormónov (keďže si robíš v užívaní 7 prípadne 4 dňovú pauzu)... čie je totálne jedno či máš pri užívaní HAK "menzes" 5 dní, 2 dni alebo vôbec...
Antikoncepcia je otrasná vec celkovo... ak máš problém s libidom a váhou, neviem na čo to meníš, mala si to rovno vysadiť a vykašlať sa na takéto experimenty...
z Yazu býva často pokles libida na totálne minimum, váha nezvykne stúpať