Prosím o poradenie,ako by sme mohli zmierniť trápenie mojej 9 ročnej vnučky.Veľmi sa jej potia nohy až do raniek.Skúšame rôzne prípravky,ale nie je to ono.Vnučka chodí na futbalové tréningy,po každom a nie len po ňom má úplne mokré ponožky aj topánky.Kto by vedel poradiť,budeme radi díky.
Potiace sa nohy
chcem sa opytat, potia sa mi nohy a zial, tiez zapachaju. potia sa ci uz mam silonky, ponozky alebo naboso. topanky si kupujem kozene, ale ani to nepomaha. hroza vyzut sa po dni,ked chodim viac hodin v topankach. niekto mi spomenul, ze nejaka bakteria sposobuje potenie. neviete co robit? ako si pomoct? je to velmi neprijemne. nohy si stale umyvam, robim kupel noh v tee three oleji, ale nic nezabera.
poradte prosim.
HELP
daj pokoj a staraj sa o seba radsej
Ahoj heca: skus vyskusat damske hyhienicke vlozky ANIÓNOVÉ VLOŽKY ANION su to specialne vlozky.staci ked z nich vystrihnes zeleny pruzok a nalepis do topanky,ozaj to fukguje mam to vyskusane a zabrania aj zapachu,ak chces vediet viac mozem ti poslat mail
Tery- bude chladomil......aj moj syn je taky stale.
Nema rad teplo.Potom sa mu aj potnicky robili.
Môže mi niekto napísať, že prečo sa môj 5ročný synček stále potí v spánku? Primerane ho obliekam aj teplota na spanie je idealna 22stupnov.Dakujem
Heca,ja si myslím že je to úplne normálne pri športovaní,že sa potia nohy aj ja som športoval od mala a viem na vlastnej koži aké to je.Ale ak by to bolo nejak neprimerané čo zrejme aj je podla zdravého úsudku ,tak navrhujem aj počas trénbingu ,alebo iných činnostiach meniť ponošky(kvalita ponožiek je rôzna!) a nenehať to úplne prepotiť, vtedy je potom väčšia možnosť vzniku problémov a pluzgierov a iných nepríjemností...Ja som aj praktizoval vždy po kúpeli,alebo osprchovaní si na koniec ovlažiť nohy,studenou vodou tak 5-15sec.Také otuženie nieje na škodu.A možno je dobré aj trénovať odkrvenie nožičiek,cviky - vleže, nohy hore,treba vyskúšať,alebo ísť aj k tomu kožnému,či to nemá inú súvislosť...takto to ťažko posúdiť.Napríklad kontrolujete pravidelný prísun tekutín,aké množstvo a tak...Je to naozaj o tom čo vieme o dieťati čo všetko robí a či správne a zdravo.
pitie salvioveho cajika a tiez si z neho moze urobit kupele na nozky.
heca a boli ste s tym u koznej? ja som pocula,ze sa robia nejake kupele nôh,ale neviem v com. a obuv ma spravnu? akej kvality?