Strojček na zuby - Mudr. Nedbalková Silvia

Ninuskkkka

ALL prosím vás neviete aká cena je toho priehladného keramického zubného strojčeka?? pretože mam medzierky medzi zubami a podla mna je to velmi neesteticke a chcela by som mať zuby pri sebe :D.. a vlastne ten strojček je cely priehladný alebo ako?

Ninuskkkka

ALL prosím vás neviete aká cena je toho priehladného keramického zubného strojčeka?? pretože mam medzierky medzi zubami a podla mna je to velmi neesteticke a chcela by som mať zuby pri sebe :D.. a vlastne ten strojček je cely priehladný alebo ako?

smejo225

Dakujem Vam za odpoved. Ja som objednana na zaciatok novembra tak som zvedava ako dlho budem cakat na strojcek... Mam z toho trosku strach ale vraj je velmi zlata takze to je super :)

rew

lejdy> citala som ze niekde sa plati aj za prvu konzultaciu.. neviem ci to nejak suvisi s tym ze som mala vymenny listok od mojej zubarky ale ja som jej platila az pri nasadeni 330e(v tom bol aj RTG, odtlacok.. ), teraz za vymenu obluka 30e, za kontroly(zhruba kazdy druhy tyzden) neplatim nic. neviem ci este budem platit za tu dlahu po snati strojceka, nejak nepamatam ci to malo byt uz v tej cene na zaciatku alebo nie.

lejdy

rew a kolko ta stal?tu na tomto fore sa uvadzaju rozne ceny,takze neviem ktoru brat vazne.pytala som sa svojho zubara a on to nerobi,takze mi tiez nevedel povedat cenu.

rew

no ja netvrdim ze je neviditelny.. :) jasne ze ho vidno.. ale nebije do oci tak ako ten klasicky kovovy.. ak chces nieco nenapadne tak toto je asi naj.. a inak nevidim nic zle na tom ked ma niekto na zuboch strojcek.. myslim po estetickej stranke.. niektorym babam to s tym bordelom v puse podla mna vyslovene sekne :) je to uplne normalna vec.. obcas ked sa tak zahladim na ludi v buse cestou z prace tak vzdy napocitam aspon 2-3 kusy so strojcekom (sice vacsinou podstatne mladsich ako ja :)) a mam pocit ze sa menej hambim usmievat teraz s drotikom ako pred par mesiacmi s krivymi zubami ;) (ak prave nie som po obede bez umytia zubkov ;))
a ako dlho - to je rozne.. zalezi na tom ako velmi krive mas zubky.. mne na zaciatku vravela ze menej ako rok. mam ho asi od juna.. vcera mi menila obluk, pocitam ze este par mesiacov.. no pekne sa mi to uz posunulo.. ale zas ja som mala len dva predne zuby (jednotku dvojku) tak divne skrizovane a tlacilo mi to dvojku zozadu.. takze tam neslo o nejake brutalne posuvanie..

lejdy

rew a naozaj nie je vidno ten priesvitny?lebo som citala ze je vidiet a ja by som radsej nieco co si naozaj malokto vsimne.kolko ta stal a ako dlho ho musis mat?ja tiez uvazujem o strojceku ale sa bojim aby som ho nemala dva roky,lebo dva roky ani sa poriadne nezasmiat a moc neotvarat usta v spolocnosti je dost tazke :)...dik

rew

smejo 225> ja mam od nej nieco podobne: drhungvu.com
len ten drotik je este prichyteny takymi jemnymi drotikmi, ale tie takmer nie je vidiet.. na zaciatku mi vravela ze taketo priesvitne kladky dava vzdy, jedine ze by trebalo velmi posuvat zuby, vtedy su lepsie tie kovove lebo su pevnejsie. Tie priesvitne su super, kolegovia si dost dlho ani nevsimli ze nieco mam v hube :D len to ze som trochu suslala ma prezradilo :) Ci dava farebne to neviem ale ak aj nie, urcite sa s nou bude dat dohodnut