neustala chut na jedlo

Príspevok v téme: neustala chut na jedlo
kjusa

prosiim o radu, moc moc mi na tom zalezi lebo mi to robi v zivote velke problemi hlavne co sa tyka sebavedomia, skoro ziadne nemam a to sa mi vela ludi cuduje ... mam velky problem s jedlom stale nadomnou vytazi.. stale myslim na jedlo a lezie mi to uz na nervy. neexistuje nejaky liek ktory potlaca chut na jedlo jednoducho ked existuje liek na zvisenie chuti do jedla tak musi existovat aj opak. lenze mam pocit ze v mojom okoli to nikto neriesi tak ako ja preto mi asi nikto nevie poradit tak prosim o radu vas.. mne totizto nepomaha ani silna vola... chodim cvicit 3 krat do tyzdna aj viacej, 2 hodiny travim v posilke alebo aj na aerobiku.. viem ze keby som mala pevnu volu ako iny tak uz davno vypadam inak ale jednoducho nemam bojujem s tymto uz od 13 rokov a to mam uz 22 je mi trapne ze si stale s tym neviem pomoct... POC VAS PROSIM O RADU A SOM VAM ZA KAZDU RADU MOC VDACNA... VOPRED VAM DAKUJEM(:

AdamKrt

LadyOpium:

45kg ? Co sa stravujes v koncentraku ? Ved Ti musia kosti hrkota. Uz aj bez do kuchyne po plny tanier... ;-)

LadyOpium

j to mám tiež hrozné volaked som grcala ale teraz už ani to...som jaka prasa a nwm čo mám robit...so jkj prasa tlstá 162cm a 45kíl a nevádzem s na seba kukať

carey

ahoj kjusa, ako toho cloveka predomnou si nevsimaj. S tou stitnou zlazou to nemusi mat nic spolocne. Inak mam tiez 22r, takze asi viem ako sa citis. Sice ja nemam daku nadvahu ale potrebujem dat nejake tie kilecka dolu. Napis nam kolko mas kg/cm. Ale sak ked chodis cvicit 3x v tyzdni tak uz len upravit stravu, kazde 3hodiny jest v mensich mnozstvach a malo by ti to vyjst. Na motivaciu ti odporucam kupit dake pekne oblecenie, do ktoreho sa teraz nezmestis. Uvidis ze po mesiaci budu tie vysledky, len si musis trosku verit.