Konecne som si vybrala miesto svojho dalsieho pokusu o samovrazdu. Nechce sa mi umriet ako bezdomovcovy na ulici ci niekde v parku, to uz som skusila. Tentokrat si prenajmem izbu v nejakom slusnom hotely na dva dni a pred otravenim sa poriadne zamknem aby sa moje telo naslo az ked mi skonci prenajatie danej izby. Zomriem v posteli a nie na lavicke.
Miesto mojej smrti
Tí, ktorí chcú svoj život naozaj ukončiť, to jednoducho urobia. Tí, ktorí to oznamujú vopred, dopodrobna plánujú, sú nešťastní ľudia a patria do rúk psychiatra. Osamelosť je smutná, takýto človek potrebuje počuť, že niekomu na ňom záleží a odhováranie je istá forma. Hovorí sa tomu aj psychické vydieranie, vysávanie energie, parazitovanie na iných. Obvykle sa jedná o adolescentov, pretože majú problémy so svojím fyzickým a psychickým vývojom, sociálne a mravne sú nevyzretí, hľadajú istoty. Obvykle sú to iba také výkriky do tmy a často sa ich hrozby nenaplnia. Neznamená to však, že ich treba zľahčovať. Každopádne takýto človek potrebuje odbornú pomoc. I keď takéto plánovanie a oznámenie verejnosti vypovedá o tom, že alexandraaa sa má veľmi rada, obvykle si takýto ľudia neubližujú. Vyvolanie záujmu o vlastnú osobu.
omyl, alexandra sa nesnazi ziadat nas o nejaku radu ani o pomoc, ona nam len sucho oznamuje, kde to nabuduce urobi. to znamena, ze uz sa asi raz chcela zabit a nevyslo jej to. Z toho dedkukujem ze si asi robi srandu.A my jej to tu vsetko hlceme, ale uznavam ma uspech. Keby chcela nejaku radu alebo pomoc aspon by odpisala, pripadne by s nami komunikovala, teda ak sa jej uz nepodarilo nieco spravit v tej hotelovej izbe...
nevymýšlajte,určite veľa ľuďom na vás záleží a určite máte aj nepriateľov,tak tým neurobte svojou smrťou radosť a tým priateľom zase smútok!
ste normalny co jej tu pisete poniektori ???!! :O vam sa vravi,ked si vacsina z vas ani nevie predsatvit ako je niekomu kto ma depresie,a lieci sa alebo aj na to berie lieky..to nieje o tych vasich kecoch,, ooo, ako je dlo vonku nepekne, mam z toho depku,, to je o tom ked cloveka boli vstat z postele a zda sa mu, ze kazdy krok vpred znamena dva naspat dozadu vdaka takemu nepochopeniu..spamatajte sa.. a autorke, toto je volanie o pomoc,isto mas niekoho komu na tebe zalezi, bud silna,zvladnes to..drzim palce
alexandraaaa, tvoja teatralnost je trapna.
Presne Ambrozia,väčšina ľudí napriek všakovakým problémom v živote padá na kolená a opäť vstáva,chcú žiť tak ako sa len dá... koľkí plačú ,keď umieraju,že umrieť nechcú a tú dajaká šahla bude vypisovať ešte jak o ten svoj život prísť...zmastila by som ju jak žito... no ja takých nepochopím...
choré,choré a zas choréééé ,ty sa nudíš jak sviňa asi,vytrepala by som ťa poriadne po papali a doraz by ťa prešla hotelová izba
Milá Alexandra,ty asi nemáš čo robiť,potom máš bujnú fantáziu.Vieš mne zomrela sestra vo veku 35 rokov na rakovinu, krstný otec aj starí rodičia na rakovinu a minulý rok tragidky zahynula 16 r. dcérka. Ty potrebuješ zažiť veľký šok, aby si sa spamatala.Choď sa pozrieť na onkológiu ako tam ľudia bojujú o život,tak veľmi chcú žiť.Potom ťa tieto nezmysly určite prejdú.