Davnejsie sme presli s priatelkou na HAK.zacala uzivat tablety...no doposoial som sa do nej neurobil az dodones......Dnes k tomu doslo..ale nepovedal som jej to...az do kym som sa nespravil........Potom mi povedala ze mal som s ajej radsej spytat najprv..lebo poslednu dobu uzvala HAK.sice kazdy den....ale v rozdielnom case.....dnes si u dala ako mala..o siestej...a k sexu medzi nami doslo asi o deviatej.....predosle dni si ju davala raz tak raz tak.......Moze sa stat ze by tato nepravidelnost uzivania moohla sposobit ze tablety stratia ucinnost?alebo sa nemusime obavat
HAK a mozne otehotnenie
dakujem :) dufam ze mas pravdu :)
samozrejme ze niesi tehotna ked beries hak pravidelne , nehrozi to. a bud rada ze mas slabu menstruaciu.. tie bolesti neviem..
zdravim :)....mam taky mensi problem s ktorym by som sa chcela poradit...uz viac ako dva a pol roka beriem HAK nemam ziadne problemy sem tam som si aj oddialila menzes...ako aj pred dvoma mesiacmi a uz dva posledne menzesy mam len slabe krvacanie a trz sa ktomu pridala aj slaba bolest v podbrusku...ze niesom tehotna :(...diks
tabletky beriem poriadne a priatel sa do mna casto nespravi...
na čo potrebuješ Ďalší názor? otehotnenie nehrozí
dakujem..prispeje este niekto svoj prispevok???a nazor?
nemusíte sa obávať, ale myslím si, že by bolo mabudúce fér voči tvojej priateľke aby vedela dopredu že sa ju chystáš napustiť...
fakt pjosim o nazor..